Clickmed
programare rapida la medic

Impotenta

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de LTX cu 9 ani in urma

Domnule doctor, vă scrie un bărbat de 38 de ani, un fost dependent de ”practica” masturbării, care a ajuns la acestă vârstă să nu își mai simtă penisul. Cred că centrii nervoși care ajută la erecție sunt afectați drept pentru care în zonele erogene simt ca un fel de paralizie ce face ca actul sexual să devină o chinuire de nedescris. Am fost la Clinica On și rezultatul : clinic sănătos. Toate analizele au ieșit foarte bune, prostata în limitele normale. Am încercat stimulente „naturale” și mai apoi cele de tipul „Cialis”, dar, dacă la început au ajutat puțin, acum nu mai au efect. Ele pe moment ajută la erecție, dar dacă nu simt mădularul, totul devine repede un chin.Am noroc că soția mea este una credincioasă din toate punctele de vedere, că altfel de mult ar fi plecat de lângă mine. Vă rog să spuneți și altora că, contrar aparențelor și tuturor credințelor despre beneficitatea masturbarii, ea duce în timp la impotență. Toate tehnicile și stimulentele de astăzi nu fac decât să ducă la starea mea de acum. Să nu mai zic că masturbarea nu trebuie să fie în exces pentru ca să ducă în scurt timp la ejaculare prematură, care și ea face actul sexual un chin. Ajungi la erecție numai prin „masaj” , lucru absolut nenatural. Se întâmplă să ejaculez fără erecție. Cum s-a ajuns aici nu știu. La întrebarea ”aveți erecție în timpul somnului?” răspunsul meu este Da, dimineața când mă trezesc, dar în timpul zilei, nu. Nu este o chestiune psihologică, eu practic mă simt ca un bărbat la 60-70 de ani, care se chinuie să aibă o erecție. Nu sufăr cu nimic, mănânc mai mult verdețuri, nu fumez, alcool consum destul de puțin,cafeaua este sincurul meu viciu, dar un două pe zi, care este cauza? Eu nu găsesc decât faptul că timp de aproape 15 ani am fost dependent de acestă practică, dar nu întru-un mod excesiv.
Mai am vreo șansă să fiu sănătos? Se mai poate face ceva? E greu să înțelegi că nu mai poți la vârsta mea, cu o soție minunată lângă tine.
AJUTOR!!!
Email: [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Impotenta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.