Clickmed
programare rapida la medic

Cum se practica medicina azi

Diverse
Intrebare postata de sorinc cu 9 ani in urma

Azi a aparut urmatoarea stire

***
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O femeie a murit de cancer de col uterin după ce doctorii i-au greşit de 30 de ori diagnosticul. Înainte de a deceda, ea avea dureri atât de mari încât nu se mai putea ridica din pat.
Jeannine Harvey (33 de ani) a fost la trei spitale, dar la niciunul dintre acestea nu i-a fost pus diagnosticul corect, relatează dailymail.co.uk.

Medicii i-au spus femeii că este suspectă de ruptură de ligamente, sarcom, la un moment dat susţinând că durerile sale ar fi provocate de anxietate.

Disperată, sora lui Jeannine Harvey, care a asistat la chinurile acesteia, i-a implorat în genunchi pe doctori să o creadă pe femeie şi să o trateze corespunzător.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daca la "case mai mari", in Anglia, se intampla asa ceva, de ce sa nu se intample si la noi? Noi om fi mai profesionisti, mai responsabili, mai umani? Aș, de unde? De ce să nu avem și noi corupții noștri, asasinii noștri? Aviz celor care mai recomanda "probleme de anxietate"... DNA-ul are de lucru in sectorul medical pentru 50 de ani de acum in colo...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum se practica medicina azi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

... (acum 9 ani)

Hai sa invatam sa citim. Stirea a fost publicata pe data de .... ?
Exact : 11 oct 2012
In ce an suntem noi?
Exact: 2014
Nu ne mai bagam in detalii stupide gen luna, ziua, etc.
Hai sa ne varsam amarul si frustrarile in alte locuri, in regula? Aici lumea vine cand are o problema de ordin medical, nu ca sa faca propaganda

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
sorinc (acum 9 ani)

Cred ca sunteti unul din medicii de pe site, de v-ati iritat asa.
Daca stiti engleza cititi originalul aici
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/10866416/A-mother-of-four-died-after-doctors-misdiagnosed-her-cervical-cancer-30-times.html
Femeia a murit in Iulie 2012 insa acum cazul e readus in actualitate in Anglia.
Si cu ce modifica fondul problemei ca a fost in 2012 si acum suntem in 2014? Problema e aceeasi, nu mai creati diversiuni.
Bun, lumea vine aici cu o problema de ordin medical, si cine i-o rezolva? Dvs ?
Sunt oameni care sunt plimbati de 2 ani prin spitale, fac zeci de analize si in continuare nu au un diagnostic pus? Din ce cauza? Pentru ca e gașca de șpăgari, de incompetenți, mafia spitalelor, mafia medicamentelor oncologice, mafia transplanturilor, mafia silicoanelor, etc, etc.
Nu e vorba de propaganda, e vorba ca meseria de medic e complet decridibilizata in momentul de fata. Nu uitati ca medicii sunt platiti de pacient. Când mă duc la un tâmplar acel om pentru banii pe care îi primește îți repară un dulap, o masă, etc. Când mă duc la 20 de medici, pentru banii pe care îi dau nu primesc decît bătaie de joc și nimic de ajutor. Nu vă dați seama ca foarte multi medici iau banii fara sa dea nimic in schimb pacientului? Protectia consumatorului ar trebui sa se aplice si in aceste cazuri, in rest e furt din buzunarul pacientului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sorinc
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sorinc
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Romaniac (acum 9 ani)

Medicina e evoluat mult in ultimii ani, fiind sustinuta de tehnologia din ce in ce mai complexa. Din pacate, la noi ramandoua problema: medicii si bugetul.

Avem medici foarte buni in tara asta si nu pot sa nu ma plec in fata lor.
Oameni care au refuzat salarii uriase in spitalele occidentale pentru a profesa aici, in conditii mult mai grele.
Totusi, in spitalele mici, izolate de centrele universitare, mai sunt medici care nu manifesta nici cel mai mic interes in a se dezvolta profesional. Nu spun ca nu sunt medici buni dar spun ca nu vor sa tina pasul.
De medicii de familie ce sa mai spun?

Si ca o paralela la stirea de mai sus, mama a avut timp de 20 de ani un diagnostic gresit iar unui cardiolog dintr-un centru universitar i-a luat fix 5 secunde sa o diagnosticheze corect. 5 secunde a privit acel EKG si a spus ca diagnosticul este gresit. Culmea, acelasi EKG pe care in vazusera si multi alti medici...
De atunci problemele mamei au disparut si poate sa-si traiasca linistita batranetea.
Conteaza!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Romaniac
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Romaniac
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sorinc (acum 9 ani)

Dar daca un pacient are in loc de o mica problema la inima, vizibila pe EKG, are sa spunem cancer? Isi mai poate permite ca timp de 20 de ani sa i se greseasca diagnosticul? Ce parere aveti?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sorinc
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sorinc
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.