Clickmed
programare rapida la medic

Ce as putea sa fac sa nu ma mai mansturbez

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de membru260632 cu 10 ani in urma

Buna ziua ma numesc filiuta daniel am 34 de ani nu am facut sex nici o data si as dori sa stiu cum pot sa nu ma mai mansturbez .Am inceput sa o fac cam des si nu ma mai pot opri acum o fac si de 3 ori pe zi si nu am facut sex pina acuma cu nici o fata si sint virgin

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce as putea sa fac sa nu ma mai mansturbez"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

Pai sincer nu prea e normal sa fi virgin la varsta asta, si cam care ar fi cauza?esti mai timid si ti-ai facut niciodata vreo prietena?sau e vreo problema fizica de care iti este rusine si din cauza asta nu ai facut sex?Sa sti ca exista si alte solutii ca sa faci sex fara sa ai prietena, exista p***atuate care sunt dispuse sa-ti satisfaca toate dorintele, bineinteles daca te protejezi ca altfel risti boli SERIOASE.Nu mai sta asa, la varsta ta unii oameni au deja copii, si tu stai si te masturbezi ca un adolescent de 14 ani.Daca totul e la nivel psihic, sincer eu iti spun ca trebuie sa iesi din starea asta p***a de timiditate si du-te pana una alta la niste p***atuate, ca sa iti creezi cat de cat o experienta sexuala, si dupa aceea poate fi vorba de relatie de dragoste.Ca eu nu cred ca vei putea cuceri vreo fata daca tu nu ai deloc experienta cu femeile.Nu e deloc greu sa gasesti o fata, sa sti, toti p***ai stiu sa faca sex, e ceva ce tine de latura noastra animalica, e din instinct, e ca mancatul, ca dormitul, ca mersul la toaleta etc.Sau aranjeaza-te frumos, fa-ti freza, da-te cu parfum si mergi in club poate agati vreo fata doar pentru o noapte, desi nu cred, pentru ca tu nu ai deloc experienta cu femeile.Du-te si la psiholog, chiar te rog si te va ajuta acesta sa scapi de timiditate, daca tu singur nu reusesti.Fi mai curajos, femeilor le plac barbatii curajosi, cei timizi raman pe tusa.Ai incredere in tine, du-te la psiholog si rezolva toate astea, dar pana una alta cheama la tine o p***atuata ca sa incepi sa-ti construiesti si tu viata sexuala, dupa aceea vei trece si la relatii de dragoste cu femei serioase.Bafta multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.