Clickmed
programare rapida la medic

Sunt prea sp***a

Diete
Intrebare postata de B.-Stefania cu 10 ani in urma

Buna ziua!Ma numesc Stefania si am 12-13 ani.Sunt cea mai inaltadin clasa (aprox 1,55 m)si aprox 42 jilograme.Mananc foarte bine(pana la 6 mese pe zi , cu gustari)si toate grupele de alimente:proteine , carbohidrati, grasimi etc, nu-mi lipseste imic.Am grija sa manac fructe si legume.Unii ma admira pentru acest miracol , mananc orice si nu ma ingras , dar mie mi se pare groazni , am un IMC de vreo 16, 45.Chiar daca cred ca o mostenesc pe mama(la varsta mea , parca suntem surori) , nu mi se pare in regula.Un doctor mi-a spus ca ar fi de la efortul intelectual pe care il fac zilnic(sunt intotdeauna ocupata , fac engleza , franceza si romana de performanta).Eu si parintii mei nu stim ce sa mai credem.Daca m-ati putea ajuta , v-as fi recunoscatoare!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt prea slaba"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Stefan (acum 10 ani)

Draga Stefania
Fii bucuroasa si multumeste-i lui Dumnezeu pentru metabolismul tau. Ca esti ocupata e foarte bine si nu aceasta e cauza pentru care esti zvelta, nu sp***a. In prezent o multime de tineri sunt grasi, chiar diformi, ceea ce le afecteaza sanatatea viitoare si durata vietii.
Si sotia mea era foarte sp***a cand era adolescenta. Cand ne-am casatorit, la 30 de ani, avea la 1,82 m circa 57 kg, si era cea mai frumoasa in ochii mei. Acum la 68 de ani, are cam 74 kg, dar ramane cea mai frumoasa pentru mine, Si nu numai.
Un batran mai intelept

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Bogdan (acum 10 ani)

Off-topic : Super comentariu Stefan si ma bucur pt voi.
On-topic : Stefania... tu esti ca mine.. eu am 25 ani.. si mereu am fost slab.. adica asa am considerat ca sunt slab.. si mancam orice.. nu puneam pe mine nimic.. Lucrul asta insa e foarte bun, metabolismul functioneaza foarte bine, si in plus acum la 25 arat de 19.. practic nu imbatranesc deloc, ma simt foarte energic desi tu faci mult mai multe lucruri ca mine se pare. Sfatul meu e sa te bucuri ca esti asa cum esti, pe termen lung ai numai de castigat.

Daca vrei sa te ingrasi trebuie doar sa mananci "un pic" mai mult.. eventual sa iei niste suplimente de vitamine pentru femei. Eu am reusit voit sa ma ingras.. mancand ..un pic (FOARTEE MULT) ..mai multa mancare.. zi de zi.. a fost un efort sustinut.. insa :)) cand mi-am dat seama ca nu are nici un rost ceea ce fac.. am revenit la greutatea mea initiala.. cu 1-2-3 kg mai mult. si aia e. SUNT FOARTE FERICIT ASA ! :))


SUCCES in tot ceea ce-ti propui sa realizezi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
laura (acum 10 ani)

Stefania, esti in perioada in care organismul este in crestere, altii nu cresc si apoi pur si simplu se " lungesc" vazand cu ochii. la un moment dat vei inceta sa cresti si vei pune in greutate. exact ca si tine eram si eu, la 1.70 aveam 47 de kg desi 21 de ani. cine ti- a zis de efortul intelectual are dreptate, 20% din resurse sunt consumate de creier, si dc ai obervat multi " plinuti" sunt de obicei mai calmi, relaxati. sa incerci sa iti iei mintea de la planuri, oare ce am de facut pt aia, ce am de pregatit acolo, maine sa fac aia, gandeste- te doar acuma la prezent, din cand in cand si sa faci in fiecare zi si ceva ce iti place, un joc, un sport, in urma urmei, o viata avem.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.