Clickmed
programare rapida la medic

Dieta de ingrasare raspuns medic

Diete
Intrebare postata de StefaniaG cu 11 ani in urma

Am 26 de ani, 1,73m si 50kg. doresc sa ma ingras macar 7kg. Mananc foarte mult si de toate in special mancare gatita acasa 5 sau 6 mese pe zi. Cu toate astea nu reusesc sa ma ingras deloc. Daca trece o zi in care nu am mesele regulate si nu apuc sa mananc destul slabesc 0,5-1kg. In adolescenta am avut 68kg la 18 ani. Atunci am fost diagnosticata cu Stafilococul auriu iar in 2 luni de tratament cu antibiotice am slabit cele 18 kg.
Ce analize ar trebui sa fac si ce dieta de ingrasare sa urmez? Mentionez ca nu suport uleiul in mancare.nici macar in salata.
Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dieta de ingrasare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Ar fi bine sa consultati medicul endocrinolog pentru excluderea unei afectiuni din aceasta sfera ( hipertiroidism) si sa consultati un nutritionist pentru o dieta sanatoasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diete.

Inscrie-te aici!
Advertisement
FreeStyle11 (acum 11 ani)

De ce vrei sa te ingrasi?Din cauza aspectului fizic banuiesc, pt ca sanatatea nu cred ca e afectata pt ca nu ai o greutate extrem de mica.Dar nu e bine sa te ingrasi fara miscare pt ca nu vei arata bine.Trebuie sa ai un regim sanatos si alimentar dar e important si exercitiul fizic pt ca te dezvolta frumos.Dute la sala si apucate de niste exercitii pt muschi, chiar daca esti fata :)
Ca alimentatie mananca sanatos in orice caz fara grasimi in exces si zaharuri multe(dulciuri si alte produse), fara fast-food.Poti lua in greutate si cu alimente sanatoase dar bogate caloric si nutritional.Dar e posibil sa ai si un metabolism mai rapid atunci e bine sa te duci la un endocrinolog pt analize si dupa la nutritionist.In principiu alimentatia trebuie sa fie echilibrata, asta incluzand si fructele si legumele(chiar daca au putine calorii, au vitamine si te ajuta la sanatate).Nu trebuie sa mananci mult deodata conteaza calitatea lor si caloriile.Daca nici asa nu merge fa niste analize sa vedem cum stai cu glandele si apoi te duci la nutritionist.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.