Clickmed
programare rapida la medic

Oare o sa Tina?

Fumatul
Intrebare postata de Catline26 cu 11 ani in urma

Buna tuturor , eu am avut Mai multe incercari de lasat de fumat, dar poate de data Asta voi reusi....am racit ff tare am facut laringita si am zis gata cu tigarile...sa ca nu Mai fumez de 2 saptamani si o zi azi:)) nu a fost foarte greu ...in primele seri ma trezeam in mijlocul noptiii si nu Mai Puteam dormii , si era f f pesimista cu ganduri ca ceva rau o sa se intamplat sau o ca am ceva boala ...vai plangeam de rupeam pamantul...dar de un lucru is f f mandra nu am Mai fumat si nici nu intentionez intradevar Mai am momente cand ma gandesc ce buna e cafeaua cu Tigara...si ce fericita eram atunci cand fumam....dar trece repede....si ma gandesc ca poate voi fii sanatoasa ...stiu ca e prea devreme dar de data Asta chiar Cred ca nu ma voi APuca iar de fumat ...niciodata nu m am simtit Mai sigura ..CEl Mai rau e sa nu fii sustinuta , iubitul mei este fumator....si inca mai Fumeaza in prezenta mea , si ma deranjeaza cateodata ca nu stie cat e de greu sa te abtii, binenteles imi raspunde ca de obicei" eu inca nu m am lasat deci pot sa fumez"si iar ma enervez......poate ca Asa eram si eu cand eram fumatoare.....ce fac tigarile astea din om........nu stiu daca interezeaza pe cineva .....am simtit doar nevoie sa impartasesc.........succes tuturor

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare o sa Tina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Manea Laura (acum 11 ani)

Esti EXTRAORDINARA !
Te felicit si imi doresc si eu sa ajung la performanta ta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Catline26 (acum 11 ani)

Inca ma tin tare....dar ma tenteaza sa fur o tigara din pachetul. Prietenului meu.....inca nu am facuto....as resists daca as stii ca dupa o perioada de timp nu mai ai dorinta si pofta de a fuma....e ff greu in special in weekenduri cand obijbuiesti sa iti bei cafeaua.....of of....succes sper sa sa reusesti...iar eu sper sa nu cad prada tentatiei:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Catline26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Catline26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lus (acum 10 ani)

Felicitari pentru pasul facut! Acusica faci anu''''''''.Eu ma las de tigari cand am chef-acum sunt in aceasta perioada de ''''''''''''''''curatare'''''''''''''''', ce va tine vreo doi ani-pe urma fumez cateva luni(maxim 10 tigari pe zi) si tot asa..Important este sa ai vointa,daca vrei sa le lasi definitiv,fa-o!Sotului meu (nefumator) ii este greu sa intelega de ce le este atat de greu fumatorilor sa lase tutunul.Iar eu ii explic din prisma experientei mele in ''''''''''''''''domeniu'''''''''''''''':Dom''''''''le,eu am creier ,tigara nu.Sunt muuult mai capabila pentru a decide daca sa fumez sau nu.Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.