Clickmed
programare rapida la medic

Sotul meu are depresie

Depresie
Intrebare postata de ainlaiol cu 11 ani in urma

Totul a inceput cand sotul meu a facut o alergie, care nici acum,dupa 8 luni nu stim la ce este. in fiecare seara ii apar bubite rosii pe corp. am fost la mai multi medici si nimeni nu stie de la ce este, analizele fiind bune. in urma acestei alergii s-a speriat foarte tare...pt ca el niciodata nu a fost bolnav si acum nu stie cum sa ii faca fata. problema este ca aceasta sperietura s-a transformat in depresie. nu mai comunica ca inainte, nu mai face nimic din ce odata ii facea placere, relatia noastra s-a racit foarte tare, refuza orice, nu suporta nici un fel de critica. partea p***a este ca urmeaza sa ne casatorim religios in 3 luni si nu stiu ce sa fac. la psihiatru nu vrea sa mearga pt ca zice ca ii este frica sa nu il interneze. poate cineva sa imi dea un sfat. cum sa il fac sa ceara ajutorul medicilor. sunt disperata si dupa atata timp incep sa imi pierd rabdarea!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sotul meu are depresie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,

Starea sa nu va necesita internare la psihiatrie, poate doar in cazul in care ii va fi perturbata foarte tare viata - nu va mai putea dormi, nu va mai manca, nu va mai putea lucra etc. Va recomand sa urmeze cateva sedinte de consiliere psihologica pentru a isi regasi echilibrul.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
ainlaiol (acum 11 ani)

viata ii este afectata destul de tare de situatia aceasta, nu doarme, a renuntat la niste cursuri pe care le urma, nu ii mai pasa de nimeni din jur decat de el, a avut momente in care s-a gandit ca nu mai vrea sa traiasca. de o luna ia niste antidepresive(Coaxil) prescrise de un medic neurolog pentru 3 luni, dar nu par sa aiba nici nu rezultat. cand ii zic sa mearga la un psiholog sau psihiatru zice ca nu vrea pt ca daca ii povesteste ce simte o sa il interneze. problema este ca nici cu mine nu vrea sa vorbeasca pentru ca zice ca m-as speria daca as sti ce gandeste.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ainlaiol
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ainlaiol
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.