Clickmed
programare rapida la medic

Dezlipire de retina ?

Afectiuni oculare
Intrebare postata de Cuza cu 14 ani in urma

Prezint urmatoarele simptome : pe campul vizual tot timpul vad niste ghemotoace de par ce par a pluti (miodezopsii) , niste viermisori (fulgeratori , luminosi), vad greoi (in mare parte incetosat), uneori pur si simplu fac niste atacuri (nu mai pot inchide ochii cand simt o durere de cutit in ochi si nu vad absolut nimic in afara de niste culori vagi) , fotofobie (tot timpul ; inclusiv lumina artificiala) , vedere dubla . In clasa a 4-a am privit o eclipsa partiala de soare fara protectie impreuna cu cativa colegi... De atunci a inceput totul ... la ambii ochi incepusem sa vad niste puncte rosu-albastre repetitiv , uneori o amprenta ce parea ca se misca hipnotic si multe altele... Anul trecut a inceput fotofobia si de atunci mi-a desparit placerea de a mai trai , nici macar nu imi pot desfasura activitatea de scolar . Acum sunt in clasa a 8-a , am 14 si prezint simptomele de la inceput. COPIL DISPERAR STRIG DUPA AJUTOR! acum 2 luni am fost la oftalmolog la o clinica buna si nu mi s-a descoprit nimic (doar hipermetropie +1 -amanunt neinteresant) dar atentie , mi s-a spus ca am corneea ingrosata! si ca e bine... Eu uitandu-ma in oglinda am observat o crapatura serioasa sub cornee sub ambii ochi , care mi se pare ca se mareste (anul trecut avea 2mm , anul asta peste 6mm) COPIL DISPERAT STRIG DUPA AJUTOR!!! Viata imi este ingreunata , nu pot face sport , nu pot citi , nu vad clar si mai nou simt o durere groaznica de cap

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dezlipire de retina ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

avolina (acum 14 ani)

Imi cer iertare pentru ca-ti raspund cam tarzior, imi imaginez ca esti nerabdator sa primesti un raspuns si ca timpul e pretios pentru tine! In primul rand trebuie sa te linistesti! Nu trebuie sa disperi, sa deznadajduiesti! Nu sunt doctor, prin urmare nu stiu sa-ti zic care e starea ta, insa imi permit sa te sfatuiesc sa mergi de urgenta la un medic oftalmolog priceput. Stiu ca la Spitalul de Urgente Oftalmologice se trateaza cazurile grave. Acolo e mereu aglomerat. Nu am fost niciodata, insa iti pot recomanda pe d-na. dr. Liliana Voinea. Am inteles ca este un doctor bun, pe mine m-a primit la dansa si mi-a facut de fiecare data consultatiile cu atentie. I-am spus toate temerile mele si simptomele. Acelasi lucru sa faci si tu. Iti dau link-ul unde gasesti date despre cabinetul de oftalmologie, suni, te programezi - sa spui ca e o urgenta - si te duci la dansa. Vezi ca v-a trebui sa ai banuti la tine daca va fi nevoie sa-ti faca si alte analize pe langa consultatia propriu-zisa. Uite link-ul http://www.ochetdent.ro/oftalmologie.html Multa sanatate, sa ne tii la curent cu starea ta! Fi tare si ai incredere in Dumnezeu!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de avolina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de avolina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.