Clickmed
programare rapida la medic

Cum tratez Schizofrenia?

Depresie
Intrebare postata de NU AM cu 14 ani in urma

Sa va zi cu detallii dar sper ca nu o sa radeti ca daca ati fi in locul meu v-ar fi rau....deci mi s-a pus intrebarea ce fel de ...teoretic am impresia ca ma urmareste ceva..nush niste imagini cu persoane de care efectiv mi-e scarba....dar uneori am impresia ca si vorbesc cu mine si le raspund in gand..dar cu toate astea sunt constienta de ce e cu mine si ca sa uit imi zic ca o fost vis dau totu draku si uit dar fara sa vreau se repeta ..........si acum incer sa va scriu cu dreapta fiindca am impresia ca e ceva in cealallta mana dar stiu ca nu e dar efectiv nu imi gasesc cuvintele ca sa trec peste...dar pe langa astea sunt o persoana normala care gandeste logic pana sa se iveasca de asta...deaia v-am cerut sfat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum tratez Schizofrenia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Sorinel Mocanu (acum 14 ani)

Buna seara!

Episoadele de felul celui pe care-l descrii tu pot aparea mai frecvent in perioada adolescentei, ceea ce inseamna ca nu ai ceva cu totul iesit din comun. Stiu ca este dificil sa faci fata unor asemenea trairi, si - chiar daca poate fi ceva care poate ca va disparea si maine - este bine sa te adresezi unui medic psihatru. Daca chiar este vorba de ceva serios, pentru moment medicatia prescrisa de el te va ajuta sa poti face fata, dar - pe termen mai lung - recomandarea mea este sa soliciti o consultatie unui psiholog in vederea unei eventuale psihoterapii.
Pana ajungi sa ceri ajutorul de specialitate, este util sa nu fii singura, si sa poti vorbi cu cineva despre asta.
Mult succes si sa auzim de bine!

O noapte linistita!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.