Clickmed
programare rapida la medic

Ce trebuie sa fac

Depresie
Intrebare postata de cristi iancu cu 14 ani in urma

Cam de 1 an de zile ma lupt cu tot felul de stari:panica,gelozie,parca toata lumea ar fi impotriva mea,sunt foarte agitat,imi pierd repede concentrarea,nu ma mai entuziasmeaza nimic...precizez ca eram un tip foarte volubil si multi din anturaj se bucurau de prezenta mea...acum nu mai am incredere in mine si in nimeni,as vrea sa ma ajutati.multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce trebuie sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

anqa (acum 14 ani)

Probabil cu ceva timp in urma s-a intamplat ceva in viata ta,lucru care se pare ca nu ti-a schimbat viata in bine!Starile prin care treci nu sunt deloc normale pentru ca in timp iti pot afecta serios viata chiar si sanatatea.Nu trebuie insa sa te sperii mai devreme sau mai tarziu toti trecem prin astfel de stari.Este important sa te vada un psiholog sau un medic psihiatru(la care nu merg doar oamenii bolnavi mintal asa cum majoritatea cred)si dupa o evaluare completa se va stabili exact ce tratament sa urmezi.Tu insa poti face multe pentru a-ti imbunatati starea de spirit.Sportul este cel mai indicat,cateva exercitii pe zi sau alergari in aer liber fac minuni pentru psihic,iti redau increderea in tine si o conditie fizica de invidiat.Apoi incearca sa fii mai optimist sa vezi doar partea buna a lucrurilor!Starea de bine vine doar din interiorul nostru,nu exista medicament minune care odata administrat sa ne transforme!Asculta muzica,uita-te la comedii,trimite mesaje amuzante prietenilor,iubitei si o sa vezi schimbarea!Viata e frumoasa chiar daca nu e intotdeauna roz!Sanatate maxima!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anqa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anqa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cristi iancu (acum 14 ani)

multumesc,sper sa gasesc un psiholog care sa ma faca sa inteleg ce se intampla si sa pot depasi situatia

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
karina (acum 14 ani)

nu iti recomand psihiatru ptr ca am trecut si eu prin acelasi lucru ca tine.acum 2 ani am avut un episod din asta,si acum cateva luni in urma depistarii unei potentiale probleme serioase de sanatate,s-a intamplat iar.si in acest moment ma lupt cu asta:panica,frica,neincredere,depresie,nimic nu ma multumeste,crize de nervi..vreau sa iti spun ca intamplator am cunostinte in domeniul medical,si am ajuns la la cei mai buni medici,repsectiv cel mai bun psihiatru de la noi.toti iti dau ditamai retetele cu antidepresivele(iar primul lucru pe care il fac antidepresivele este acela ca iti creeaza depresie,ti-o accentueaza!!!)am luat si xanax cateva luni,pana mi-am dat seama ca numai eu pot face totul mai usor.m i-am impus ca imi va fi bine,si mi-a fost.am intrerupt singura xanaxul si am fost ok.daca nu aparea problema asta de sanatate acum(care posibil a aparut datorita faptului ca nimeni nu m-a ajutat la primul episod ),nici acum nu a aveam nimic.ideea e ca iti trebuie o schimbare imediata majora si benefica.de exemplu,sa te indragostesti,sa iti reamenajezi locuinta,sa iti cauti hobbi-uri.asculta-ma pe cuvant si nu vei regreta!!medicamentele sunt pacaleala!!!impune-ti si vei reusi!!!adopta o schimbare importanta si acorda-i o importanta vitala.vei vedea ca nu te vei mai gandi la problemele tale.sanatate multa!karina

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei21 ani (acum 13 ani)

Ce trebuie sa faci? din cate zici inteleg ca esti tanar. ai un anturaj in care te invarti, iesi cu el... deci ai undeva intre 20 si 25 de ani. Parerea mea: Lipsa ta de incredere in persoane apare atunci cand esti profund dezamagit de o persoana apropiata, tradare, vorbe etc. Ce dezamagiri poti avea la anii astia ?
Ac***a in vedere faptul ca toata sensibilitatea ta a aparut brusc sau treptat dar repede, inseamna ca vine de la psihic. Psihicul tau e atins! dc?
ai suferit din dragoste? ai pierdut o persoana apropiata, un prieten? ai facut ceva si ti-e teama, rusine? Probleme in familie? Lumea in general vorbeste din lipsa de ocupatie sau nu dar ce trebuie sa tinem minte este ca doar vorbeste! iar daca vorbeste de tine asta nu inseamna ca are ceva cu tine! Lumea se uita la tine pentru ca si tu te uiti la ea. Extravaganta este unul din motivele pentru care se uita! Fii mandru daca e doar asta! inseamna ca ai ceva in plus sau esti de observat incat sa se uite sau sa vorbeasca mai mult sau mai putin, in functie de ce e de observat! daca regasesti ceva orice in text eu zic ca e doar o perioada peste care treci repede! o perioada pe care toata lumea o are in diferite feluri.
A doua varianta pentru ce ai patit tu ar fi o depresie urmata de putina paranoia! Doar tu crezi ca toata lumea are ceva cu tine? de obicei ne este frica sa intrebam sau sa spunem ce gandim din cauza ca nu stim reactia celorlalte persoane.("daca rade de mine, daca nu e bine etc") intreaba cateva persoane din cercul care au ceva cu tine sau se uita urat daca e asa. Asculta-le raspunsurile si fa o analiza!
A treia varianta sunt DROGURILE! stiu ce vorbesc fara suparare! Toata lumea o face! Da si eu si tu si x si y! cel mai rau este sa nu recunoastem cand facem ceva din cauza parerilor sau vorbelor! Folosestele cand trebuie sau ocazional, la distractii sau de tot. Ia o pauza! si renunta la cele legale! Te salut!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.