Clickmed
programare rapida la medic

Am papule perlate si am roseata pe penis ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Daniel cu o luna in urma

Am papule perlate si gen mai am si roseata pe capul penisului si e umflat am 13 ani nu stiu dc mi a aparut.. nu vreau sa am legatura cu Chirurgie Vreau cv tractament multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am papule perlate si am roseata pe penis ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

Papulele perlate (Pearl Papules sau Pearly Penile Papules) sunt mici formatiuni care apar pe coroana glandului (capul penisului). Sunt complet inofensive si nu necesita tratament. Aceste papule nu sunt transmise sexual si nu sunt cauzate de igiena personala defectuoasa.

Ceea ce descrii, insa, ca fiind roseata si umflatura, nu este asociat, in mod normal, cu papulele perlate. Astfel de simptome pot indica o infectie sau o inflamatie. In functie de gravitate, acest lucru poate necesita interventie medicala.

De asemenea, este normal sa observi schimbari la nivelul penisului pe masura ce treci prin pubertate.

In orice caz, ar trebui sa discuti cu un parinte sau cu un adult in care ai incredere despre aceasta problema si sa faci o programare la un medic. Este important sa vorbesti cu un medic pentru a exclude orice complicatie potentiala si pentru a-ti asigura ca totul este in ordine.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consulti un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmezi recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/urologie.

Articol de interes:
sfatulmedicului.ro/Cresterea-si-dezvoltarea-copiilor/pubertatea-si-patologia-ei_6654

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.