Clickmed
programare rapida la medic

Ce pot să fac, dureri după ejaculare și usturime ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11710657721 cu o luna in urma

Buna ziua iubitul meu de vreo 2 ani (în prezent are 16 ani) are dureri în zona penisului și uneori are și crize de rinichi. Durerile nu sunt constante însă mereu revin după o perioadă mai mare de timp, țin să mentionez ca nu a avut activitate sexuală. Recent a prezentat dureri și usturimi după urinare și ejaculare, i-am propus să bea mai multă apă, iar la urinare nu la mai durut însă după ejaculare a avut usturime din nou și durere. Țin sa mentionez ca în trecut a fost lovit de foarte multe ori în zona genitală și daca ni se poate propune un tratament ieftin căci Eu nu imi permit iar familia lui nu vrea să îl ducă la medic și nici nu au bani, din această cauză având mai multe probleme de sănătate. El mi-a spus că atunci când a ejaculat sperma era un alb aprins dar extrem de închegată și a fost greu să iasă toată având dureri mari iar acum ceva timp a avut un testicul mai mic și altul mai inflamat dar recent au fost egale. Atunci când urinează se chinuie sa faca tot. E prima oară când are sperma asa închegată, până acum erau doar durerile, acum 2ani avea și penisul drept când era în erecție, dar după niște lovituri mai urâte îi s-a curbat destul de rău.. Nu stiu și nu inteleg ce are, imi doresc doar un sfat și un tratament cât mai accesibil ca să îl pot ajuta si să nu aibe viitorul distrus .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce pot să fac, dureri după ejaculare și usturime ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

Simptomele descrise sugereaza ca prietenul dvs. ar putea avea o variata de posibile probleme de sanatate, inclusiv o infectie a tractului urinar sau testicul, o conditie cunoscuta sub numele de epididimita, sau chiar o posibila boala cu transmitere sexuala. Este posibil ca aceste simptome sa fie o reactie la o lovitura sau o accidentare, cum ati mentionat.

Cu toate acestea, este extrem de important sa va adresati unui medic care va putea determina cauza exacta a simptomelor si sa recomande un tratament corespunzator.

Daca familia lui nu-l poate duce la medic din cauza problemelor financiare, ar putea fi de ajutor sa solicite un bilet de trimitere de la medicul de familie in vederea programarii la un medic specialist urolog.

Daca durerile se intensifica, prietenul dvs poate merge la camera de garda a oricarui spital de urgenta.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/epididimita-inflamatia-testiculelor_17266
sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/cele-mai-des-intalnite-boli-cu-transmitere-sexuala_19408

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.