Coronavirus Update

Farmacia Sensiblu Titan 3

Sensiblu Titan 3

Date de contact

Adresa: Bd-ul Nicolae Grigorescu, nr 20, bl CA14
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 021/340.21.02
Email: [email protected]
Web:

Program

Non Stop

Detalii farmacie

Sus

Bd. Nicolae Grigorescu, Nr. 20, Bl. CA14, Sector 3;
Telefon: 021/340.21.02,
Email: [email protected]; Web: www.sensiblu.com
Produse farmaceutice si parafarmaceutice, medicamente, cosmetice, produse dermatocosmetice, lupe de citit, rame de ochelari, produse pentru copii.

20 Martie 2014

Taguri:

Sus
sensiblu 

Comentarii

Opinii si comentarii

 • Medha
  Postat acum 6 ani si 6 luni

  Nu pot decat sa-ti multumesc si sa ma bucur penrtu faptul ca ai reusit sa ne oferi atat de multa informatie cu privire la manifestari consacrate zilei de 25 noiembrie.Trebuie sa-ti dau, insa, o veste proasta: Agenţia Naţională penrtu Protecţia Familiei, responsabilă cu elaborarea, implementarea şi monitorizarea politicilor publice een domeniul violenţei een familie nu mai exista ! ANPF a fost desfiinţată (vezi Legea nr.329/5 noiembrie 2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional), ea fiind absorbita de Agentia Nationala penrtu Protectia Drepturilor Copilului. Nu am elemente care sa ma determine sa nu consider ca aceasta modificare de ordin institutional va face ca problematica violenţei een familie sa dispara de pe agenda publică, een condiţiile een care Rome2nia este tributară unei mentalităţi tradiţionale şi permisive iar organizaţiile internaţionale (Organizaţia Naţiunilor Unite, Uniunea Interparlamentară şi Consiliul Europei) desfăşoară campanii ample şi recomandă statelor membre măsuri urgente şi hotăre2te eempotriva fenomenului violenţei een familie. http://loxnoo.com [url=http://asmrfyp.com]asmrfyp[/url] [link=http://qibpbjpfy.com]qibpbjpfy[/link]

 • Scarlett
  Postat acum 6 ani si 6 luni

  Vaii :D Multumesc mult pentru obstivaere. M-am uitat la altceva cand am cautat pretul. Am modificat acuma :* Chiar si asa eu as da 80 Ron pe ea, pentru ca are 300 ml si este intradevar buna si ma va tine cateva luni bune si decat sa dau in fiecare luna cate ~10 lei pe o crema de maini de 50 ml, mai bine fac o investitie de cateva luni :)

 • Swapnali
  Postat acum 6 ani si 6 luni

  Eu am marele noroc ca in frciaee luna sa imi aleg cam ce vreau de la toate revistele. Iubitul meu lucreaza in domeniu, si luna aceasta am luat si eu cartea si uleiul anticelulitic (pe care ce-i drept nu l-am folosit inca :D). Am mai luat si Psychologies Magazin - crema de corp hidratanta Himalaya,Revista Tango - o bijuterie in saculet de culoare rosie (o pereche de cercei de la Oriflame).

 •  

  Interpretare simptome

  semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

  Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter