Coronavirus Update

Inr

Intrebare postata de petrybar cu 9 ani in urma - 6 raspunsuri MExista raspuns de la medic
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Diverse Tromboza venoasa profunda dvt Preventia trombozei venoase dupa chirurgia generala Valve cardiace Proteze cardiace supape valve de tesut

Cat trebuie sa fie inr la tratamentul cu plavix

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

buna ziua,

ne-ati putea scrie ce afectiune aveti, pentru ce boala urmati tratament cu plavix? ac***a doar informatia ca urmati tratament cu plavix, nu se poate spune clar cat ca nume trebuie sa fie INR-ul, deoarece nu stim boala, nu stim de cat timp luati plavix, daca mergeti la controale repetate ale valorii INR pentru ajustarea tratamentului, etc. aceasta informatie trebuie sa o primiti de la medicul dumneavoastra curant, care v-a si prescris medicamentele.
valorile INR variaza in functie de diferite laboratoare, dar de principiu ar trebui sa fie acestea in functie de situatiile urmatoare:

''Intervalul terapeutic al INR in cursul tratamentului cu anticoagulante orale (conform Ghid ACCP 2008):
- INR=2.0–3.0 (2.5): pentru majoritatea situatiilor clinice

- INR=2.5-3.5 (3.0): valve cardiace mecanice, episoade tromboembolice repetate la pacienti aflati sub tratament anticoagulant cu INR = 2.0-3.0.
- INR=3.0-4.0 (3.5): infarct miocardic, pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara mecanica aortica.
- INR=3.5-4.5 (4.0): pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara mecanica
mitrala.
- INR=1.5-1.9: pacienti cu un prim episod neprovocat de tromboza venoasa profunda
sau embolism pulmonar, dupa primele 3 luni de tratament, in cazul in care nu este posibila testarea INR la interval de 4 saptamâni pentru monitorizarea tratamentului; preventia primara a infarctului miocardic la pacienti cu risc crescut.''

va urez o zi buna

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
dr Gabi (cu 7 ani in urma)

Plavix e entiagregant plachetar,nu anticoagulant oral deci nu influenteaza INR-ul.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cornel (cu 7 ani in urma)

acum un an am facut un infarct, am 2 stent-uri,tratament cu trombex. inr 1,28. e ok?multumiri anticipate

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
camelia (cu 6 ani in urma)

ce schema tb sa urmez daca iau sintrom si mi-a iesit inr 1.59 la ultima analiza

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena Marcosanu (cu 5 ani in urma)

Dupa un infarct cu aplicare de 3 stenturi cat timp trebuie sa urmez cu plavix, spironolactona?Trebuie sa merg la acelasi medic care m-a salvat anul trecut, sau oricare alt cardiolog poate mentine sau schimba tratamentul dat la Fundeni?Fiind din provincie, e mai greu cu deplasarea.
Va multumesc.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Axenti Nicolai (cu 5 ani in urma)

In urma cu 2,5ani sotia(65ani)a suferit un ACVI din cauza fibrilatiei atrialeEra si hipertensiva .Urmeaza tratanent cu:Pradaxa 150mg/dimineata si seara;Twinsta 80/10/dimineata;Conncor 2,5/dimineata si Siofor 1000/dimineata.Analiza de laborator din 29.12.2015:Procente de protrombina =66,7% INR=1,22
Cum sa interpretez valoarea INR fata de administrarea anticoagulantuliPradaxa.Multumesc.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.