Coronavirus Update
filtreaza doar discutii cu raspuns de la medic

Am gasit 712 intrebari despre Dezechilibrele hormonale.

Astăzi am facut punctie la un nodul suspect tiroida. Din fericire a iesit bine. La ecograf era hipoecogen, vascularizat peri si intra, neomogen, aproape delimitat si cu microcalcificari. Trebuie...

Intrebare postata de MembruMobileApp1522244218 acum 4 ani .
0 0

Markeri endocrini
Test Rezultat Interval de referinta Unitate masura
Free T4 (ser) 16.1 10.0 - 28.2 pmol/L
Intact - PTH (ser)* 85.3 7.5 - 53.5 pg/mL
TSH (ser) 0.693 0.46 - 4.68
Imunologie...

Intrebare postata de MembruMobileApp1521798089 acum 4 ani .
1 0

IN FEBRUARIE 2015 AM FOST OPERATA,PRACTICANDU-SE LOBECTOMIE TOTALA LTD CU ISTMECTOMIE.LOBUL DREPT AVEA UN NODOL CU CELULE HURTHLE.

Intrebare postata de MembruMobileApp1512755774 acum 4 ani .
0 0

Am inteles ca nu este asa grav daca ai glanda autoimuma.In vara mi-am facut analizele.Am fost la endicrinolog, mi-a dat tratament..l-am cumparat da si acum am pastilele😆😆.Nu le-am si...

Intrebare postata de MembruMobileApp1510508762 acum 4 ani .
1 0

ATPO ATg-neg,calcitonina neg,TSH-0,8,CA trombocitoza,hepatocitoliza.Ecografie tiroidiana LD-8cm3,LS-9cm3.Glanda tiroida hipertrofiata difuz cu structura granulara izoecogena,semnal vascular CFD...

Intrebare postata de MembruMobileApp1510235234 acum 4 ani .
1 0

Buna mamici.
Mă numesc maria am 17 ani si in curînd ma voi mărită cu acordul mamei deoarece sunt minora .
In iunie 2017 am avut ultima menstruatie începînd cu 5 (iunie) si termininduse cu...

Intrebare postata de MembruMobileApp1509457314 acum 4 ani .
0 0

Ma numesc Cristina si am 33de ani.Am inceput tratamentul cu eutyrox de 25,de 10 zile la prescriptia medicului endocrinolog pt k tsh-ul mi-a iesit 11,3;dar restul analizelor sunt in limite...

Intrebare postata de cristina649104812 acum 4 ani .
1 0

Buna, am 22 de ani și de doua săptămâni mi-a ieșit 3 noduri la sânul drept și unul la sânul stâng îmi puteți spune ce este ce pot sa am? Am termi marți da pana atunci înnebunesc mă...

Intrebare postata de MembruMobileApp1508005821 acum 4 ani .
1 0

Recent mi-am facut analizele la recomandarea medicului endocrinolog si am avut urmatoarele rezulate: TSH 2.29 (interval de referinta 0.35-4.94), Free T4 1 (interval de referinta 0.70-1.48), TPO...

Intrebare postata de MembruMobileApp1505381779 acum 4 ani .
1 0

Am două cezariene și o extrauterina efectuate la exterior pe aceeași tăietură. E posibil sa am tromboflebita din această cauză? Am venele foarte umflate pe tot corpul și ies în relief....

Intrebare postata de MembruMobileApp1503650645 acum 4 ani .
2 1

Fiica mea ă fost diagn. cu ad hipofizar. Ă urmat tratam. cu dostinex. Ă luat în greutate 30 kh în doar câteva luni. Ă întrerupt tratăm. Ă mai pățit cineva? Ce este de facut?

Intrebare postata de MembruMobileApp1503650645 acum 4 ani .
1 0

La un tsh de 0,005 si un t4 de 27,24 ce doza de euthyrox trebuie sa iau

Intrebare postata de MembruMobileApp1497967183 acum 4 ani .
1 0

Ce cantitate de eutirox trebue sa beau zilnic

Intrebare postata de MembruMobileApp1497447796 acum 4 ani .
1 0

Buna...as avea zic eu o problema.ciclul meu e neregulat.ultima menst am avut.o in 26.04.17..azi e data de 11.06.17...mia intarzia menstruatia aproape 14-15 zile(ii o luna s1 2 sapt de cand nu am...

Intrebare postata de MembruMobileApp1497168381 acum 4 ani .
0 0

Buna ziua. Sunt un barbat in varsta de 25 de ani, 80 de kg si 1.77m inaltime. Problema mea de cand ma stiu tine de aspectul fizic. Am picioarele groase, acoperite de grasime, mai ales in laterale...

Intrebare postata acum 4 ani .
0 0

Am fost operata pe 13 feb si am ramas cu o raguseala Am luat Thiossen600 vreo 3 cutii a inceput sa mi revina vocea dar acum am inceput iar sa nu am voce Am fost la orl si doct.mi a zis ca operatia...

Intrebare postata de MembruMobileApp1487870843 acum 4 ani .
0 0

Am început sa iau dostinex de o saptamana si sunt foarte curioasa daca te îngrașă? Va mulțumesc

Intrebare postata de MembruMobileApp1495491902 acum 5 ani .
0 0

In data de 10 ianuarie a.c. am avut ultimul ciclu.In primele doua luni de intarziere nu mi-am facut griji deoarece am avut mereu un ciclu dereglat (am 27 ani )din cauza unor chisturi mici la ambele...

Intrebare postata de MembruMobileApp1494682949 acum 5 ani .
1 0

În data de 5 aprilie am făcut analize hormonale pentru problemele cu acneea. După o luna și o săptămână nu am primit rezultatele, cei de la clinica spunând ca nu au venit încă de la...

Intrebare postata acum 5 ani .
0 0

Sunt hipertensiva,cardiopatie ischemica , insuficienta cardiaca și mi s a recomandat pt hipotiroidia euthyrox.ac***a tsh 13.Noaptea ajung la upu cu tensiunea mărită, palpitații ,nevoia de...

Intrebare postata de MembruMobileApp1494515124 acum 5 ani .
1 0
Pag 4 din 36

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.