Coronavirus Update
×

Am gasit 23 intrebari despre Tulburare bipolara.

Salut. Simt că o iau razna. Pare că mintea mea se străduiește să mă facă să înnebunesc. Totul a început acum trei săptămâni când am căutat pe internet "cum să scapi de problemele...

Intrebare postata acum 3 saptamani de Utilizator11630324164.

Buna ziua. Iau cam de 3 saptamana Euthyrox si mi-a intarziat menstruatia. Este posibil ca de la el?

Nu am avut niciodata probleme la menstruatie. Tin sa mentionez ca si de data asta am avut...

Intrebare postata acum o luna de Utilizator21629802014.

Buna ziua!Am și eu o problema la care sper sa primesc un răspuns.
Am niște stări foarte ciudate de mai bine de 10ani(acum am 32de ani). printre simptome am lipsa totala de motivatie, o mare...

Intrebare postata acum 2 luni de Utilizator11626699396.

Iau Euthyrox de 50mg cum este indicat sa-l iei dimineata pe stomacul gol la pranz sau seara asociat cu alta medicamente sau simplu cu apa si atat va multumesc

Intrebare postata acum 10 luni de Utilizator21561296871. Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM a raspuns.

Bună seara, cum/cand conștientizează o persoană cu TAB când sa si ia tratamentul ?
Fratele meu are un asemenea episod de 10 zile, dar refuză tratamentul (depakin500 si ripsolet) de internare...

Intrebare postata acum un an de Utilizator11585676713.

Doresc sa stiu daca inainte de a face analize medicale (marcari tiroidinieni) trebuie sa iau euthyrox sau dupa, in acea dimineata ?
De obicei iau euthyrox in fiecare dimineata.

Intrebare postata acum un an de Utilizator21580395912.

Buna seara,simt ca imi pierd mintile, am niste episoade ft deranjante ce dureaza de 4 luni iar in ultimele 2 s au intensificat. Astăzi sunt lucida , cu capul pe umeri , concentrata si productiva,...

Intrebare postata acum 2 ani de Utilizator11559927872.

Lucrez la un birou HR si ma confrunt cu 2 cazuri pe aceasta tema:
As vrea sa stiu daca Tulburarea afectiva bipolara este diagnostic in baza caruia medicul de medicina muncii poate da INAPT de...

Intrebare postata acum 2 ani de Marina Marin.

Buna seara, as dori sfatul unui medic sau unui specialist, daca se poate sau unei persoane sau mai multor persoane car mai trec sau au mai trecut prin aceasta problema cu care ma confrunt.
De...

Intrebare postata acum 2 ani de Utilizator21549038968. psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM a raspuns.

sunt insarcinata in 26 de sap si am facut analizele al 2-lea trimestru....primul a iesit bn dar al 2-lea mi-au iesit la glanda ...tsh marit si ft4 scazut .tsh-4,530 si ft4-0,79.....va rog...

Intrebare postata acum 2 ani de Utilizator21548783745.

SUNT OPERATA DE GLANDA TIROIDA-*NU TOTAL, IAU EUTIROX DE 100 INTZR-O ZI SI INTR-ALTA ZI DE 75, MA SIMT RAU AM AMETELI, DURERI IN PIEPT, INSOMNII SI SIMT INIMA IN GIT, PULS MARIT,. AM FACUT...

Intrebare postata acum 2 ani de Utilizator21540291663.

In 2014 am extirpat total tiroida( tiroidectimie) iau eytirox de 100 si TSH-ul mi-a iesit 5,4
ce trebuie facut?

Intrebare postata acum 2 ani de caridi.

la ecografia tiroidei a apărut expresia ”structură hipoecogenă ”

Intrebare postata acum 3 ani de Utilizator21537445565.

Markeri endocrini
Test Rezultat Interval de referinta Unitate masura
Free T4 (ser) 16.1 10.0 - 28.2 pmol/L
Intact - PTH (ser)* 85.3 7.5 - 53.5 pg/mL
TSH (ser) 0.693 0.46 - 4.68
Imunologie...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1521798089.

Ce medicamente merg/ajuta/au efect la TOC?(tulburare obsesiv compulsiva)Prozac si Anxiar iau de 3 sapt si fara efect.Pe langa asta mai fac de 1 an Rispolept Consta 50 mg si de o luna s-a adaugat...

Intrebare postata acum 3 ani de AlynLion. Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM a raspuns.

Recent mi-am facut analizele la recomandarea medicului endocrinolog si am avut urmatoarele rezulate: TSH 2.29 (interval de referinta 0.35-4.94), Free T4 1 (interval de referinta 0.70-1.48), TPO...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1505381779.

Ce cantitate de eutirox trebue sa beau zilnic

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1497447796.

Buna! De vreun an de zile ma confrunt cu o problema si nu stiu daca e bipolaritate sau nu chiar nu stiu. Plang din orice, daca imi spune cineva ceva acum plang. Daca cineva imi strica dorintele sau...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1497044058.

Am fost operata pe 13 feb si am ramas cu o raguseala Am luat Thiossen600 vreo 3 cutii a inceput sa mi revina vocea dar acum am inceput iar sa nu am voce Am fost la orl si doct.mi a zis ca operatia...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1487870843.

rezultat Punctie ac fin: pe fond hemoragic vechi si inflamator cronic sclerocictricial se identifica relative frecvente grupuri epiteliale micromezofoliculare si parcelar de tip oxifil compact,...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1484690098.
Pag 1 din 2

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.