Coronavirus Update
filtreaza doar discutii cu raspuns de la medic

Am gasit 661 intrebari despre Boli pancreatice si de ficat.

Buna ziua! In urma analizelor tgo=74 si tgp=84... sa fie vorba de hepatita?? :(

Intrebare postata de MembruMobileApp1516977092 acum 4 ani .
3 1

Am lucrat la un depozit ,si acolo am avut niste lazi cu cartofi care catareau vreo 15kg si mam fortat putin cu ele ,ce poate fii ,am fost la medicu de familie si mi sa spus ca rinichi ,am loat...

Intrebare postata de MembruMobileApp1516874332 acum 4 ani .
0 0

Are 7 ani si se pare ca are gastrita. De Revelion a fost internata in spital cu urmatorul diagnostic: gastroenterocolita acuta cu rotavirus, acidoza metabolica decompensata, hipoglicemie,...

Intrebare postata de MembruMobileApp1516800263 acum 4 ani .
0 0

Ma numesc Ioan si an urma cu doua luni am fost operat am avut un chiag de singe la cap .In data de 4 luna aceasta mi-am facut analizele si mi-a iesit Colesterolul 224 ,iar Gama Gt 261...

Intrebare postata de MembruMobileApp1515314888 acum 4 ani .
1 0

Buna ziua
Va scriu deoarece sunt disperat si mi este frica sa ma duc la doctor
Totul a inceput anul trecut
Lucrez ca marinar fluvial si in timp ce imi faceam tura de munca m a luat o diaree care...

Intrebare postata de MembruMobileApp1515036321 acum 4 ani .
1 0

Buna ziua!
De cateva zile intre coastele flotante din partea dreapta simt o durere. Aceasta se accentueaza atunci cand ma ridic din pat din pozitie verticala, cand tusesc, cand rad, cand ma aplec....

Intrebare postata de MembruMobileApp1511660890 acum 4 ani .
1 0

Buna! obisnuiesc sa iau mai multe pastile diferite intr- o zi deoarce am probleme de ciclu,sunt racita de exemplu;algocalmin,paracetamol,parasinus.Afecteaza ficatul sau poate aduce boli de ficat?

Intrebare postata de MembruMobileApp1511453216 acum 4 ani .
1 0

cu fibrinogen 785,PCR 124 si leucocite 11386?
dupa 10 zile pacientul a decedeat

Intrebare postata de MembruMobileApp1511015625 acum 4 ani .
0 0

Buna ziua. am 18 ani ,in urma analizelor de sange mi-au iesit valori de :0,22 -bilirubina directa,TGO-38,33; TGP-35,14,ce parere aveti,ar putea ii o problema?Multumesc

Intrebare postata de MembruMobileApp1510651824 acum 4 ani .
1 0

Copilul meu a fost diagnosticat cu dischinezie biliara ( colecist cudat ) .
Eu sunt paralel cu termenii acestia dar mi se rupe inima cand il vad ca se vaita de dureri de burtica.
Toata lumea...

Intrebare postata de MembruMobileApp1509455716 acum 4 ani .
3 1

Maine vor sa o externeze. De 3 zile numai este conecatata la perfuzii. Mentionez ca i s.a facut cateter si acolo ii administreaza Furosemid.si si se da pastile diuretice ursofalk lactuloza...

Intrebare postata de MembruMobileApp1509292543 acum 4 ani .
1 0

Am facut ecograf si am fierea lenesa, am urmat tratament iar acum ma doare iarasi fierea , balonata orice mananc...mai nou simt o usturime insuportabila in dreptul fierei dar p partea din spate de...

Intrebare postata de MembruMobileApp1508620037 acum 4 ani .
1 0

Buna ziua! Am trecut printr o perioada stresanta si am avut dureri de stomac, chiar si o umflatura in partea stomacului cu trei crize in care am vomitat(o secretie galben, sau vomitam mancarea...

Intrebare postata de MembruMobileApp1506437153 acum 4 ani .
1 0

De cateva zile respectiv 4 ma doare seara destul de rau in partea dreapta sub coaste iar durerea se duce si in spatele abdomenului.Mentionez ca inainte de asta am mancat doua zile la rand gordon...

Intrebare postata de oana-angela acum 4 ani .
0 0

Rezultatul analizelor:
Hemoleucograma completa:
RDW = 10,68;
LYM = 33,2
MON = 8,1
NEU = 54,5
EOS = 3,3
BAS = 0,9
VSH = 30
Examen citologic:
Eozinofile = 6
Monocite = 9
Biochimie:...

Intrebare postata acum 5 ani .
1 0

Am facut un eco general, iar la ficat scrie asa: ficat cu diametrul antero-posterior LS=7,3 cm, prerenal LD= 12,8 cm, ecostructura omogena, prezinta plaja hipoecogena difuza segmentul 6. Multumesc...

Intrebare postata de MembruMobileApp1500931288 acum 5 ani .
3 0

Aspect dupa lobectomie dreapta: fara leziuni focale pulmonare
Ingrosarea scizurii oblice stangi in 1/3 inferioara
Minima colectie inchistata paraesofagian dreapta, imediat supradiafragmatic....

Intrebare postata acum 5 ani .
1 0

Mentionaz ca am bila scoasa.

Intrebare postata de MembruMobileApp1499254096 acum 5 ani .
1 0

Buna ziua , am fost la o clinica si am facut un set de analize , mi-au iesit rele urmatoarele analize:
ALT/TGP 78 13-40
AST/TGO 101 0-37
Plachetocrit 3.11 1.08-2.82
Colesterol total 242.8...

Intrebare postata de MembruMobileApp150330210424742 acum 5 ani .
3 0

Buna ziua,
In urma unei eruptii pe piele la fetita mea de 10 ani, am facut un set de analize, care au iesit asa: analizele la alergologie (cele uzuale - la pisica, caine, polen....)-au iesit bune,...

Intrebare postata de MembruMobileApp1499060356 acum 5 ani .
0 0
Pag 5 din 34

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.