Coronavirus Update

Ficat cu dimensiuni: ? lob stang (diametrul antero-posterior): 6.1 cm, ? lob caudat (diametrul antero-posterior): 1.8 cm, ? lob drept (diametrul prerenal): 16 cm, Prezinta contur net, ecostructura neomogena, hiperecogena difuz, aspect usor steatozic, cu cateva plaje hiperecogene milimetrice, imprecis delimitate, fara semnal vascular situate in lobul drept, segmentul VII, fara dilatatii de cai biliare intrahepatice, cu retea vasculara normala. Colecist: situat subhepatic, cudat infundibulo-corporeal, moderat destins de volum, cu pereti ingrosati pana la 5 mm, cu reziduu biliar minim. Calea biliara principala cu dimensiuni normale – 5 mm, permeabila. Vena porta: in hil – de calibru normal – 12 mm, permeabila, cu flux hepatopet. Pancreas de dimensiuni normale, contur net, cu structura discret neomogena difuz. Splina:ax lung – 11.5 cm, cu structura omogena.Vena splenica in hil – 5 mm. Fara dilatatii vasculare in hil. Rinichi drept: cu forma, pozitie si dimensiuni normale: 11.2/4.2 cm (diametrul longitudinal/transvers), cu index parenchimatos normal- 1.6 cm, cu ecogenitate normala. Arbore pielocaliceal fara dilatatii. Rinichi stang: cu forma, pozitie si dimensiuni normale: 10.9/5.5 cm (diametrul longitudinal/transvers), cu index parenchimatos normal- 1.7 cm, cu ecogenitate normala. Microlitiaza discreta. Arbore pielocaliceal fara dilatatii. Ambele uretere nu se vizualizeaza sub jonctiune Vezica urinara in semirepletie,continut omogen transonic. Uter: in anteversoflexie, cu dimensiuni normale: ? diametrul longitudinal: 6 cm, ? diametrul antero-posterior: 3.6 cm, ? diametrul transversal: 4.5 cm, Prezinta miometrul neomogen difuz, endometrul 5 mm,neomogen, cu calcificari, (DUM: 18.01, in prezent menstra) Ovar drept: cu dimensiuni normale 2/1.8 cm, cu cativa microfoliculi. Ovar stang: cu dimensiuni normale 2.1/2 cm, cu cativa microfoliculi. Fara lichid liber peritoneal. Aerocolie.

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.