Coronavirus Update

Comentarii Prof. dr. Gheorghe Peltecu

 • Maria
  Maria Postat acum 6 ani si 8 luni

  Profesorul peltecu nu stiu daca este extraordinar,am fost operata de neocol uterin si la nci 2 luni a aparut recideiva,de cand m-a oprat dansul a trebuit sa fac alte 3 operatii.am o nelamurire,ori nu m-a operat dansul,ori doar faima este de dansul.
  nu prea este comunicativ cu pacientii.
  am semne de intrebare vis a vis de domn profesor.

 • Dobra Florica
  Dobra Florica Postat acum 7 ani si 1 luni

  Am nascut asistata de acest medic si am fost ingrijita cu o deosebita atentie desi nu ma vazuse in viata lui si pentru asta mii de multumiri; fiica mea, pe care a adus-o pe lume a nascut acum o saptamina in acest spital cu alt medic dar ca un om deosebit ce este face zilnic vizita interesat de toate mamele / bolnavele; este pentru mine un om de o deosebita profesionalitate si moralitate; multumesc domnule doctor!

 • mihaela matei
  mihaela matei Postat acum 7 ani si 5 luni

  Numai cuvinte de lauda pentru dl.prof ghe.peltecu. un om deosebit, profesionist, cu inima mare si caracter. am avut norocul sa se implice in cazul meu, am fost operata de o tumora, iar acum totul este bine. sunt onorata si mereu am sa fiu. m-au impresionat din primul moment cand l-am cunoscut privirea si strangerea de mana. au spus totul si tocmai de aceea am fost cea mai increzatoare. ii multumesc din inima atat dumnealui cat si dlui dr. george iancu..un om special caruia ii datorez multe. oameni minunati!!

 • ixx pixx
  ixx pixx Postat acum 7 ani si 7 luni

  Bun profesionist

 • vali
  vali Postat acum 7 ani si 7 luni

  Buna seara nu stiu ce sa cred din ce am citit depre domnul profesor dar eu stiu un singur lucru ca este un om cu suflet mare si un specialist deosebit sio noua sansa la viata. eu una nu stiu cum sa ii multumesc pentru ce a facut pentru mine . atat conteaza restu nu mai conteaza va multumesc si va doresc multa sanatate .

 • vali
  vali Postat acum 7 ani si 7 luni

  10

 • Dora Bpgdan
  Dora Bpgdan Postat acum 7 ani si 7 luni

  Foarte solicitat. tarife foarte mari. cabinet foarte dotat.

 • madin
  madin Postat acum 7 ani si 10 luni

  Incompetent [...] .mi-a murit mama dupa ce a operat-o el. - comentariu moderat de admin

 • Mirela Stanciu
  Mirela Stanciu Postat acum 7 ani si 10 luni

  L-am cunoscut pe domnul profesor in urma cu 15 ani.mi-a salvat viata de doua ori, m-a operat de trei. un om cu un suflet mare si caracter desavarsit.pentru mine, domnul profesor e dumnezeu pe pamant. va multumesc domnule profesor.nu am cunoscut pana acum, un medic dedicat meseriei precum domnia sa.pentru mine, si sunt sigura ca nu sunt singura, e unic.

 • mariana
  mariana Postat acum 7 ani si 10 luni

  Am fost operata in urma cu 3 luni de dl prof peltecu si cred ca nu-mi va ajunge viata sa-i pot multumi pentru tot ce a facut pentru mine. la fiecare consultatie si la fiecare intalnire cu dl profesor mai primesc cate un pic de viata...multumesc dle profesor! multumesc pentru viata!

Pag 1 din 2

Inapoi la Prof. dr. Gheorghe Peltecu