Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Arta Vindecarii

Arta Vindecarii

Prezentare Arta Vindecarii

Vezi toata descrierea

Terapii

Reiki

Iată in jurul nostru un spaţiu vast, care ne inconjoară. Acesta este Universul. El este o enormă şi infinită energie, este ultima sursă a Creatorului. Ea nu vine de la soare de la lună sau de la stele. Este o forţă fără limite, care face ca plantele să crească, iar păsările să zboare. mai mult »
Hipnoterapie

Hipnoza este o stare intermediară intre starea de veghe şi cea de somn, mai exact, stare prin care trecem in fiecare seară inainte de a adormii şi care nu durează decat cateva clipe. O altă definiţie a hipnozei este următoarea: «Hipnoza este o stare modificată a conştiinţei, tehnicile care permit crearea acestei stări, precum şi practicile utilizate in timpul acestei stări.

Terapie auriculară

Auriculoterapia este o forma de tratament in care puncte situate pe ureche, sensibile la presiune şi măsurabile electric, pot fi folosite pentru diagnosticul şi tratamentul diferitelor boli cu ajutorul unei stimulări electrice, ac sau masaj.

Acupresura

Este o artă straveche de vindecare din medicina tradiţională chineza ce foloseşte apăsarea degetelor pe puncte specifice de pe corp, pentru echilibrarea şi prevenirea bolilor. Această terapie se bazează pe teoria conform căreia există un tip de energie vitala ce curge prin corp prin canale specifice numite meridiane şi formează un sistem complex de legături intre organe.

Tratament pentru prevenirea si controlul diabetului

Diabetul tip 2 apare cand celulele corpului resping insulina sau corpul nu produce suficientă insulină. Insulina este un hormon esenţial pentru ca organismul să utilizeze glucoza pentru energie. Cand mancăm, corpul transformă zaharul şi amidonul in glucoză pentru a hrăni celulele. Rolul insulinei este să ia glucoza (zaharul) din sange şi să-l transporte la celule. Cand insulina nu este produsă corespunzator, creşte nivelul zahărului , prevenind absorpţia in celule. Aici apar complicaţiile datorită diabetului.

Tehnici antistres

Multe boli au drept cauză acumularea de toxine, care sleiesc vitalitatea şi crează o stare de disconfort .Ficatul, rinichii, vezica urinară şi intestinele lucrează impreună pentru a scăpa organismul de toxine. Ficatul funcţionează ca un aparat de procesare chimica, şi are aproximativ 100 de funcţii, inclusiv filtrarea toxinelor şi a reziduurilor din sange.

 

Arta Vindecarii

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str W.A. Mozart nr 1A sector 2 (Barbu Vacarescu- Rossini )

Tel: 0764591915

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-12:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!