Clickmed
programare rapida la medic

Bacteriile bune pentru imunitate cu care iti recomandam sa faci cunostinta in aceasta toamna

Actualizat la data de: 25 August 2021
Bacteriile bune pentru imunitate cu care iti recomandam sa faci cunostinta in aceasta toamna

Schimbarea anotimpului ne aminteste de lunile de toamna ca de un start neplacut pentru raceli, viroze si alte neplaceri cauzate de un dezechilibru al sistemului imunitar? Nu si daca ne antrenam organismul sa reziste factorilor externi care l-ar putea afecta negativ.

Am intrebat specialistii Amway despre legatura dintre bacteriile bune si sistemul nostru imunitar si am aflat cateva aspecte stiintifice „de culise” referitoare la suplimentul Nutrilite™ Balance Within™ Sprijin Imunitar, care furnizeaza cel putin 6 miliarde de bacterii producatoare de acid lactic benefic pentru organismul nostru la fiecare servire.

Putina stiinta
Lactobacillus acidophilus NCFM si Bifidobacterium lactis HN019 – doua dintre cele mai intalnite bacterii din tractul digestiv uman sunt responsabile pentru producerea acidului lactic. Micile bacterii mentin echilibrul atat de fragil al florei intestinale, echilibru care face diferenta intre un sistem imunitar puternic si un organism slabit, predispus la stari de oboseala si disconfort.

insa, pentru a actiona eficient, tulpinile bune trebuie mai intai sa supravietuiasca in conditiile dure ale stomacului uman, motiv pentru care doar o mica parte din nutrientii obtinuti din alimentatie ajung sa aiba un rol pozitiv in organism. si aici intervine un supliment alimentar creat pentru a reusi: tulpinile din Nutrilite™ Balance Within™ au o toleranta acida foarte buna si nu necesita acoperire (adica o capsula care ar trebui digerata), astfel incat marea majoritate a celor 6 miliarde de bacterii ajunge direct in intestin.

Ce se intampla atunci cand bacteriile bune ajung direct in organism:
• Sustin sistemul imunitar - Nutrilite™ Balance Within™ contine in plus si vitaminele B6 si B9, care contribuie la sustinerea functiei normale a sistemului imunitar.
• Sustin buna dispozitie - Vitaminele B6 si B9 sunt adesea numite „vitamine ale dispozitiei” deoarece contribuie la functia psihologica normala. in plus, vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
• Sprijina reducerea oboselii - Vitaminele B6 si B9 (acid folic) contribuie la reducerea oboselii si iti ofera energia necesara in fiecare zi.
• Sprijina microbiomul (acel organism complex format din comunitati de bacterii, virusuri si ciuperci, al carui echilibru este esential pentru sanatate si frumusete).De ce ne place acest supliment: poate fi luat in orice moment al zilei, direct sau in combinatie cu lichide reci, deci nu exista scuze pentru a nu-l consuma. Nu trebuie refrigerat, poate fi purtat in geanta oriunde si consumat in orice moment, asa ca e perfect chiar si pentru cei cu un stil de viata foarte activ, care nu au multe momente de respiro, in care sa se ingrijeasca de imunitatea si starea lor de bine.
Produsele Nutrilite sunt vandute exclusiv prin reteaua de distribuitori Amway. Va invitam sa vizitati www.amway.ro pentru mai multe informatii sau pentru a contacta un distribuitor.