Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Aparate auditive moderne si tehnologie de ultima generatie

Actualizat la data de: 13 Mai 2024
Aparate auditive moderne si tehnologie de ultima generatie

Intr-o era in care tehnologia progreseaza cu o viteza uluitoare, domeniul sanatatii auditive nu este cu siguranta in urma. Aparatele auditive moderne au evoluat semnificativ, devenind mai discrete, mai eficient si mai adaptabile in functie de nevoile individuale ale fiecarui hipoacuzic. Folosind telefonul mobil si aplicatiile dedicate pentru iOS si Android, experienta utilizatorilor de aparate auditive este revolutionata in moduri surprinzatoare.

La Clarfon, aparatele auditive se pot conecta cu aplicatia mobila, imbunatatind considerabil calitatea vietii celor cu deficiente de auz. Pe 15 mai sarbatorim Ziua Internationala a Familiei cu o oferta de 1+1 gratuit la toate aparatele auditive si 30% reducere la accesorii (incarcatoare pentru aparatele auditive reincarcabile, olive, difuzor extern RIC, trusa de intretinere, dry box si telecomanda).

In cabinetele Clarfon, incercam constant sa aducem inovatia in in domeniul tehnologiei auditive. Cu o gama variata de produse, de la aparate auditive complet-in-ureche (CIC) la modelele de tip retroauricular cu receiver (RIC) sau oliva (BTE), aparatele auditive de la Unitron ofera solutii pentru diverse nevoi auditive. Cu tehnologii avansate sunt capabile sa identifice si sa amplifice sunetele relevante pentru utilizator in diferite medii. Insa ceea ce face cu adevarat diferenta este conectivitatea lor permanenta cu dispozitivele mobile. Prin intermediul aplicatiei mobile Unitron, utilizatorii pot personaliza setarile aparatelor lor auditive in timp real, ajustand volumul si directia sunetului, precum si accesa functii precum localizarea pierderii aparatului auditiv.

In portofoliul Clarfon, gasiti si aparate auditive de calitate germana de la Audio Service, de la aparate auditive discrete la modele puternice pentru pierderi auditive severe. Prin intermediul aplicatiei mobile Audio Service, purtatorii pot sa profite la maximum de functiile aparatelor auditive: fie ca este vorba de streaming audio direct, control de la distanta, apel telefonic direct (cu smartphone-uri iOS), control al volumului, setari de directionalitate. Aplicatia Audio Service inlocuieste toate aplicatiile anterioare si este compatibila cu toate dispozitivele.

In concluzie, tehnologia moderna si aplicatiile mobile au transformat complet modul in care persoanele hipoacuzice experimenteaza utilizarea zilnica a aparatelor auditive. Prin intermediul conectivitatii mobile si al functiilor de control intuitiv, aceste aparate auditive aduc claritate si confort in viata celor care se confrunta cu probleme de auz, transformand complet modul in care interactioneaza cu lumea sunetelor din jurul lor.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.