Clickmed
programare rapida la medic

Romanii, un popor dezinhibat cand vine vorba de sanatatea sexuala!

Actualizat la data de: 09 Iulie 2009
Romanii, un popor dezinhibat cand vine vorba de sanatatea sexuala!

Peste 400 de romani au accesat serviciile campaniei “Sanatate in miscare” organizata de AMSR si sustinuta de Eli Lilly. Barbatii au trecut pragul unitatii medicale mobile pentru a-si discuta problemele de sexualitate cu medicii specialisti, in timp ce femeile au optat pentru masurarea tensiunii arteriale.

Dupa aproximativ o saptamana petrecuta in 4 dintre cele mai mari orase ale tarii: Timisoara, Cluj, Brasov si Bucuresti, unitatea medicala mobila „Sanatate in miscare” a parasit tara continuandu-si circuitul european in Spania. Printre cei mai indrazneti vizitatori ai caravanei au fost cuplurile, care au profitat de oportunitatea unei discutii cu medicii specialisti in probleme sexuale. Nici batranii nu au stat departe, deopotriva barbati si femei au intrat in cabinetele unitatii mobile pentru a-si masura tensiunea sau pentru a consulta medicul.

Brasovenii, cel mai dezinhibat public!

Peste 150 de brasoveni au apelat la serviciile caravanei, un numar record la nivel paneuropean. In Cluj, Timisoara si Bucuresti, media vizitatorilor a fost de 100 de persoane.
Organizatorii au fost surprinsi de disponibilitatea si interesul manifestat de romanii care, desi aflati la prima interactiune cu programul au fost foarte deschisi.
Despre caravana „Sanatate in miscare”

Campania „Sanatate in miscare” a fost initiata cu trei ani in urma, in Portugalia, capatand dimensiuni paneuropene in anul 2008. Incepand de anul acesta si Romania face parte din circuit.

Mecanismul campaniei este unul interactiv, iar misiunea asumata este una educativa. Preocuparea pentru sanatate este foarte importanta. Disfunctia erectila poate fi asociata cu alte maladii (afectiuni cardiace, hipertensiune, dislipidemia, dibet).

O unitate medicala mobila vine in intampinarea publicului european cu informatii si consultanta de specialitate in tratarea si prevenirea celei mai raspandite afectiuni sexuale: disfunctia erectila.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate