Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Licitatie de un milion de euro pentru bancile de sange

Publicat la data de: 26 Septembrie 2008

Ministerul Sanatatii va fi beneficiarul unui contract de achizitii publice in valoare de un milion de euro, asigurat de Ministerul Economiei si Finantelor pentru asistenta tehnica necesara implementarii directivelor europene privind bancile de sange, potrivit site-ului oficial de licitatii publice.

Firma care va castiga licitatia va oferi asistenta tehnica pentru implementarea directivei europene privind banci de sange, utilizare terapeutica de celule si tesuturi umane. Prin acest contract, se urmareste intarirea capacitatii institutionale si administrative a Ministerului Sanatatii pentru utilizarea terapeutica a celulelor si tesuturilor de origine umana in concordanta cu standardele si cerintele Comunitatii Europene.

Companiile care vor participa la licitatie trebuie sa fi incheiat, in ultimii trei ani, cel putin un contract in domeniul utilizarii terapeutice a tesuturilor si celulelor umane, cu o participare de minim 300.000 de euro. Cererile de participare pot fi depuse pana la data de 5 noiembrie, iar deschiderea ofertelor de participare va fi facuta pe data de 6 noiembrie.

Finantarea contractului este asigurata de Uniunea Europeana, prin programul Phare.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate