Clickmed
programare rapida la medic

Vrei sa-ti dezvolti aptitudinile in ultrasonografie?

Actualizat la data de: 24 Iulie 2023
Vrei sa-ti dezvolti aptitudinile in ultrasonografie?

Ecografia reprezinta o metoda imagistica non-invaziva si neiradianta, care utilizeaza unde sonore de inalta frecventa pentru a obtine imagini in timp real ale structurilor interne ale corpului. Aceasta tehnica medicala s-a dovedit a fi de o importanta cruciala pentru medici avand urmatoarele beneficii: diagnostic precis; lipsa radiatiilor; ghidarea procedurilor medicale; portabilitate; monitorizarea tratamentului; aplicatii variate; imbunatatirea relatiei medic-pacient:

In perioada 31 august - 3 septembrie 2023, se va desfasura Scoala de Vara de Ultrasonografie, fiind un eveniment unic in Romania, destinat specialistilor medicali, medicilor rezidenti si studentilor la medicina. Aflata la editia a XII-a acest eveniment de educatie medicala organizat de catre Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta in parteneriat cu Eduson a avut in trecut un real succes nu mai putin de 1500 de persoane participand la eveniment in ultimii 3 ani.

Indiferent daca doresti sa iti dezvolti aptitudinile in ultrasonografie sub briza Marii Negre sau din confortul casei, Scoala de Vara de Ultrasonografie reprezinta o oportunitate unica de a invata de la cei mai buni experti in domeniul ultrasonografiei clinice. Vei avea sansa de a explora cele mai recente tehnici si tehnologii de diagnosticare, care iti vor permite sa obtii rezultate precise si rapide. Iar pe parcursul acestui eveniment, vei avea acces la cele mai noi descoperiri clinice, ceea ce iti va imbogati cunostintele si te va mentine la curent cu ultimele tendinte in domeniu.

De asemenea, iti vei putea imbunatati abilitatile in ultrasonografie si diagnosticare prin sesiuni practice si workshop-uri interactive.

Indiferent de nivelul tau de expertiza in ultrasonografie, Scoala de Vara de Ultrasonografie iti poate deschide noi orizonturi in cariera medicala si te poate motiva sa devii un profesionist de elita in diagnosticare si imagistica medicala. Mai multe informatii despre program si link-ul pentru inscriere gasiti pe: https://www.edusontv.net/pages/scoala-de-ultrasonografie-clinica-constanta-2023


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter