Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Piata farmaceutica din Romania in continua evolutie

Actualizat la data de: 09 Noiembrie 2012
Piata farmaceutica din Romania in continua evolutie

Echipa Finmedia organizeaza sub patronajul Colegiului Farmacistilor din Romania conferinta Pharma 2007 care va avea loc in perioada 8-9 octombrie cu incepere de la ora 9 la Hotel Intercontinental, sala Ronda.

Tema generica a conferintei este:
„Piata farmaceutica din Romania in continua evolutie”

Piata farmaceutica din Romania sufera anumite modificari datorate unui ritm de crestere foarte dinamic in ultimii ani, a integrarii in Uniunea Europeana ce a dus la numeroase reglementari cat si a ritmului foarte rapid al descoperirilor stiintifice. Una din cele mai importante modificari este si cea a modului de calcul al preturilor medicamentelor. De aceea, va invitam sa dezbatem alaturi de specialisti de renume din domeniu si de autoritati ale sistemului sanitar toate aceste modificari si in special noul proiect de ordin pentru aprobarea normelor privind modul de calcul al preturilor la medicamentele de uz uman.

In cadrul evenimentului ce se intinde pe 2 zile se vor dezbate teme de interes national pentru intregul sistem farmaceutic: “Legile farmaciei”, “Ceretarea stiintifica in domeniul farmaceutic”, “Cresterea dinamica a pietei farmaceutice in Rominia”, “ Nivelul Romaniei farmaceutice in raport cu nivelul occidental” si “Farmaciile independente vs. lanturile farmaceutice”. Lectori de renume vor expune implicatiile marilor companii producatoare din domeniu farmaceutic, vor prezenta teme stiintifice legate de problemele de sanatate publica si vor raspunde la intrebarile dumneavoastra.
Manifestarea asigura 16 credite EFC. Temele stiintifice vor fi sustinute de reprezentanti de marca ai lumii farmaceutice.

Compania Finmedia isi propune sa initieze si sa organizeze un eveniment unic in lumea farmaceutica atat prin structura si amploare, cat si prin prisma autoritatilor abilitate din domeniu, alaturi de care depunem eforturi in vederea asigurarii informatiilor necesare pentru intelegerea tuturor modificarilor ce au loc pe piata farmaceutica.

Conferinta Pharma 2007 va avea ca participanti 300 de farmacisti si presedinti de colegiu din intreaga tara si reprezinta un veritabil mijloc de comunicare intre acestia, distribu-itorii si producatorii de medicamente, precum si autoritatile si organizatiile din domeniul sanitar.
Pe parcursul a doua zile de expuneri detaliate ale problemelor cu care se confrunta piata farmaceutica, sistemul medical si, implicit, societatea romaneasca, participantii la Pharma 2007 vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Implicarea dumneavoastra va contribui la reusita acestui eveniment, ridicand nivelul si calitatea dezbaterilor. Interventiile dumneavoastra punctuale in cadrul evenimentului vor ajuta la identificarea solutiilor optime si eficiente ale problemelor pe care le intampinati.


Medici specialisti Chirurgie generala

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Inchide recomandarile
Vezi recomandarile noastre
Clinici, Medici si Servicii specializate
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate