Coronavirus Update

Noi provocari pentru sistemul romanesc de sanatate

Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021
Noi provocari pentru sistemul romanesc de sanatate

Agora Group organizeaza vineri, 29 iunie 2012, Conferinta eHealth 2012 la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sala Fortuna, incepand cu ora 9.30.

Tarile din intreaga lume, indiferent de nivelul de dezvoltare economica, impartasesc parerea aproape unanima ca se pot realiza pasi uriasi in integrarea serviciilor medicale in urmatorii cinci ani, cu guvernele nationale preluand conducerea in coordonarea acestor eforturi.

Sistemul de sanatate din Romania se confrunta cu multe provocari, in conditiile in care Guvernul trebuie sa faca fata unor mari datorii si unui serios deficit bugetar, dar in acelasi timp si unor probleme cronice acumulate din trecut. Nevoia de a se pregati in vederea unor viitoare cheltuieli pentru a gestiona schimbarile demografice, de a asigura o mai buna calitate si eficienta si de a realiza investitiile necesare in infrastructura sistemului de sanatate, toate acestea contribuie la cresterea provocarilor fiscale care devin critice.

Este motivul fundamental pentru care implementarea conceptului eHealth capata valente critice in tara noastra. Cativa pasi in acest sens au fost demarati. Unul dintre acestia, SIUI, a devenit operational anul trecut. De aici incolo insa, drumul are inca multe etape, care trebuie parcurse in cel mai scurt timp posibil.

In dorinta de a sprijini acoperirea cat mai rapida a acestui drum, Agora Group organizeaza pe 29 iunie la Bucuresti Conferinta eHealth 2012, un eveniment care isi propune sa prezinte solutii IT&C si de finantare concrete pentru domeniul sistemului de sanatate din Romania, sa duca la o mai buna constientizare a problemelor si posibilelor solutii din sistem. Partenerii conferintei, Intel, Oracle, HP Romania si SIVECO Romania, vor prezenta studii de caz si solutii implementate in sectorul e-sanatatii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media SfatulMedicului.ro, Romedic.ro, Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, MyJob.ro, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, MediaIQ, AgoraTV, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: Indaco, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign, SoftLine International, CIO Council.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro/conferinte .


Medici specialisti Alergologie-Imunologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter