Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

MedLife trimite a treia transa de ajutoare umanitare pentru Ucraina

Actualizat la data de: 01 Martie 2022
MedLife trimite a treia transa de ajutoare umanitare pentru Ucraina

Peste 10 tone, insumand truse de urgenta, vaccinuri, consumabile medicale si medicamente au ca destinatie spitalele militare din Ucraina

MedLife a livrat astazi cea de-a treia transa de ajutor umanitar pentru Ucraina. Aceasta vizeaza spitalele militare si contine truse de urgenta individuale pentru personalul militar, consumabile medicale,materiale sanitare, vaccinuri antirabic si antitetanos, paturi si medicamente.

Materialele evaluate la peste 10 tone, urmeaza sa fie transportate catre Ucraina de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. La granita, materialele vor fi ridicate si livrate de catre reprezentantii Ministerului Apararii din Ucraina.

“Grija noastra se indreapta si spre spitalele militare din Ucraina. Colaboram indeaproape cu Ambadasa Ucrainei pentru a avea o vedere clara asupra necesitatilor si prioritatilor de natura medicala ale tarii vecine. Am colectat sau achizitionat dupa caz tone de produse precum medicamente, pansamente, seturi de bandaje de urgenta, vaccinuri, truse de prim ajutor si diverse consumabile pentru asistenta medicala in regim de urgenta”, a declarat Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife.

In 3 zile, MedLife a reusit sa colecteze, sa achizitioneze si sa trimita celor mai afectate spitale din tara vecina peste 65 de tone de materiale sanitare, consumabile si echipamente medicale.

***

Despre Sistemul Medical MedLife
Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.
Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, una din marile reele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.
Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.
Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.
in perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.
Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creeaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate