Coronavirus Update

MedLife continua extinderea teritoriala si deschide prima clinica de mari dimensiuni din Targu Mures

Actualizat la data de: 08 Iunie 2022
MedLife continua extinderea teritoriala si deschide prima clinica de mari dimensiuni din Targu Mures

• Cea mai noua hyperclinica MedLife se intinde pe o suprafata de 1000 de mp si este rezultatul unei investitii de 2 milioane de euro.
• Clinica din Targu Mures sustine misiunea Grupului de a pune la dispozitia pacientilor servicii medicale integrate de diagnostic si tratament.
• in prezent, MedLife este operatorul cu cea mai extinsa retea din Romania, desfasurandu-si activitatea in peste 230 de clinici, hyperclinici si centre medicale la nivel national.
• Dincolo de extinderea organica in orasele inca neacoperite, MedLife isi concentreaza eforturile si pe programul de achizitii, cele mai recente companii integrate in grup fiind Neolife si OncoCard. In urma finalizarii acestor achizitii, MedLife a devenit operatorul cu cea mai puternica platforma de diagnostic si tratament din Romania pentru patologia oncologica.

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, reconfirma planurile de extindere teritoriala prin inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Targu Mures. Noua unitate multidisciplinara pune la dispozitia pacientilor din centrul si nordul tarii 16 specialitati medicale si chirurgicale pentru consultatii, investigatii si interventii chirurgicale minore, asigurand un circuit integrat de investigare, diagnosticare si tratament.

Hyperclinica MedLife Targu Mures se intinde pe o suprafata de 1000 de mp si cuprinde 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistica utilat cu RMN si alte echipamente medicale, o sala de mici interventii chirurgicale si o sala de investigatii. Investitia pentru deschiderea acestei unitati se ridica la 2 milioane euro.

Continuam consolidarea retelei MedLife in orasele medii si mari si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor din centrul si nordul tarii acces facil la servicii medicale integrate, la standarde europene, in noua Hyperclinca din Targu Mures. in acest moment, ne mandrim cu cea mai extinsa reea de clinici si centre medicale proprii din ara, MedLife fiind prezenta in peste 25 de orae, iar obiectivul nostru este sa continuam sistematic acest proces de consolidare. De altfel, in prezent, orice pacient poate ajunge intr-o unitate MedLife in aproximativ o ora de mers cu masina, indiferent de zona in care se afla, ceea ce reprezinta un avantaj extrem de important in facilitatea accesului la servicii medicale de calitate”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Echipa multidisciplinara din cadrul Hyperclinicii MedLife Targu Mures este alcatuita din peste 36 de medici cu experienta, care acopera un spectru larg de specialitati medicale si chirurgicale. Printre specialitatile medicale disponibile in Hyperclinica MedLife Targu Mures se numara: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, endocrinologie, dermatovenerologie, dermatocosmetica, alergologie, pneumologie si reumatologie. Totodata, pe zona de chirurgie, pacientii au la dispozitie specialisti in ortopedie – traumatologie, chirurgie generala, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva, neurochirurgie, ORL si obstetrica – ginecologie pentru interventii minore.

Departamentul de investigatii imagistice ofera pacientilor din Targu Mures examinari de inalta calitate prin intermediul echipamentelor si softurilor de ultima generatie. Clinica dispune de un RMN si de 6 ecografe moderne pentru investigatii de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroida, testicul, parti moi, mamara si axilara, vasculara Doppler si de aparat locomotor.

De asemenea, cea mai noua hyperclinica MedLife este prevazuta si cu un cabinet de explorari functionale, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de investigatii precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tensiunea arteriala.

MedLife a lansat conceptul de „hyperclinica” in 2004, odata cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivita din Bucuresti, cea mai mare clinica din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinica de mari dimensiuni, care reuneste sub acelasi acoperis investigatii clinice si paraclinici, de la analize de laborator si servicii de imagistica pana la consultatii si investigatii medicale pentru toate specialitatile medicale.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in aproape 700 de locatii proprii si partenere, dintre care peste 230 de clinici si hyperclinici, avand cea mai extinsa retea de unitati medicale la nivel national.

Hyperclinica MedLife Targu Mures este situata pe Str. Gh. Marinescu Nr. 2 si functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00-20:00. Pentru informatii si programari, pacientii pot accesa numarul de call center 0265960.

***
Despre Sistemul Medical MedLife:

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, laboratoare medicale, spitale generale i specializate i are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

in perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creeaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate