Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

DENT ESTET deschide o noua clinica stomatologica, in Arad, printr-un parteneriat strategic cu MedLife Genesys

Actualizat la data de: 23 Noiembrie 2022
DENT ESTET deschide o noua clinica stomatologica, in Arad, printr-un parteneriat strategic cu MedLife Genesys

• Premiera in strategia de extindere la nivel national a DENT ESTET
• Grupul ajunge la un portofoliu de 17 clinici stomatologice in 9 mari orase din tara
• Noua clinica ofera servicii integrate de medicina dentara, o echipa medicala multidisciplinara si este dotata cu cele mai noi tehnologii digitale
• Investitia in clinica de la Arad va depasi 580 000 Eur pana la finalizarea proiectului

Bucuresti, 22 noiembrie 2022: Grupul DENT ESTET, parte a sistemului medical MedLife, anunta deschiderea unei noi clinici stomatologice la Arad, alaturi de MedLife Genesys. Parteneriatul reprezinta o premiera in strategia de extindere la nivel national a liderului pietei de medicina dentara din Romania, DENT ESTET, care detine pachetul majoritar, de 51%.

DENT ESTET ajunge, astfel, la un portofoliu de 17 clinici stomatologice in 9 mari orase din tara: Bucuresti (7), Timisoara (2), Sibiu (2), Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Craiova si Arad.

Stomatologie digitala integrata in clinica DENT ESTET din Arad

In cele sapte unit-uri dentare de tehnologie avansata din noua clinica, pacientii vor avea acces la servicii de stomatologie digitala integrata, echipamente high-end dezvoltate la nivel mondial, centru de radiologie digitala care include un CBCT de la KaVo OP 3D™, precum si tratamente personalizate oferite de o echipa multidisciplinara formata din 10 medici stomatologi, la acelasi standard de performanta atins in toate cele 17 clinici din tara.

Aradul se transforma deja intr-unul dintre cele mai puternice hub-uri regionale de sanatate, astfel ca parteneriatul cu Medlife Genesys a venit firesc, tinand cont de planurile noastre de extindere la nivel national. Consideram ca romanii trebuie sa se bucure de medicina dentara integrata, iar noua clinica ofera pacientilor toate serviciile de care au nevoie pentru o buna sanatate orala, o conditie esentiala pentru sanatatea intregului organism. Impreuna cu partenerii nostri ne-am propus sa transformam modul in care este privita vizita la medicul stomatolog. Vrem sa le oferim locuitorilor din Arad, dar si din zonele invecinate, o experienta unica in calatoria lor de a avea un zambet sanatos si estetic. La DENT ESTET, sanatatea pacientului este abordata multidisciplinar, solutiile de diagnostic si tratament fiind personalizate pentru maximizarea rezultatelor.” a declarat dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

Proiectul amenajarii noii clinici a fost incredintat tinerei arhitecte Ada Tache, colaborator permanent al grupului DENT ESTET. Printre experientele sale relevante mentionam o importanta colaborare cu renumitul arhitect si designer industrial Karim Rashid, alaturi de care a realizat conceptul arhitectural al laboratorului din cadrul Facultatii de Medicina Dentara din Targu Mures, un proiect unic in portofoliul educational al facultatilor de medicina dentara din Romania, inaugurat in 2021.

Sanatatea dentara a pacientilor si digitalizarea, prioritati pentru DENT ESTET de aproape 24 de ani

Peste 70% dintre romani sufera de afectiuni stomatologice netratate, desi majoritatea acestora pot fi prevenite intr-un stadiu incipient, printr-o igiena orala corespunzatoare si vizite periodice la medicul stomatolog. Rezolvarea problemelor complexe de implantologie, estetica dentara si ortodontie reprezinta o preocupare pentru pacientii romani in ultimii ani. Din acest motiv, DENT ESTET investeste constant in echipamente de ultima generatie si in stabilitatea echipei medicale, prin selectarea atenta a medicilor si formarea continua a acestora, prin cultura de sharing si mentorat, pentru ca pacientii se primeasca un diagnostic corect si imediat, tratamente dentare eficiente, intr-un mediu confortabil si sigur.

Un studiu realizat de Reveal Marketing Research asupra comportamentului romanilor cu venituri peste medie din zonele urbane ale tarii, arata ca desi preocuparea pentru sanatatea orala este ridicata, conform raspunsurilor a 88% dintre respondenti, doar 55% declara nivelul sanatatii lor orale este la nivel optim. Pentru a acoperi acest decalaj, DENT ESTET Arad va raspunde nevoii aradenilor pentru servicii stomatologice complexe, cum sunt reabilitarile orale in doar 24 de ore cu implanturi dentare premium si planuri eficiente pentru tratarea bolii parodontale. De asemenea, exista in prezent un interes crescut in randul populatiei pentru tratamentele de ortodontie si estetica dentara premium.

Ne bucuram ca vom face echipa cu liderul in medicina dentara din Romania, care a transformat modul in care se practica stomatologia in tara noastra. Este un parteneriat strategic bazat pe misiunea noastra comuna de a pune nevoile pacientilor, dar si ale medicilor in centrul atentiei. Alaturi de sistemul medical MedLife, sunt sigur ca vom dezvolta un sistem medical performant in aceasta regiune, asa cum este MedLife la nivelul tarii.”, a declarat Adrian Jivan, fondator si manager al MedLife Genesys Arad.

Printre tehnologiile avansate disponibile in clinica din Arad se numara: laserul WaterLase®, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial; laserul stomatologic EPIC BIOLASE, o inovatie in stomatologia digitala, care contribuie la tratamente sigure si precise, dar mai ales creste confortul pacientului, reducand semnificativ senzatia de durere, dar si numarul de vizite la cabinetul stomatologic; Lampa de Oral Cancer Screening ORAL ID, care poate depista cancerul oral in mai putin de 2 minute; scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, care reduce timpul de tratament; tomografia computerizata CBCT de la KaVo OP 3D™, cea mai inalta tehnologie digitala, cu acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale; microscopul electronic Leica, folosit in tratamentele endodontice pentru salvarea dintelui, dar si in tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie si control.

DENT ESTET isi continua strategia de extindere la nivel national

DENT ESTET a reconfirmat si in anul 2021 pozitia de lider pe piata de medicina dentara din Romania, inregistrand o cifra de afaceri de 107,6 milioane lei, in crestere cu 60% fata de 2020.

Aceste rezultate certifica gradul de dezvoltare si performantele financiare atinse de grupul de clinici stomatologice in ultimii cinci ani, dupa ce, in 2016, s-au pus bazele unui parteneriat solid cu MedLife, cel mai mare operator privat de sanatate din Romania.

DENT ESTET isi va continua strategia de extindere la nivel national, pentru ca unul dintre obiectivele asumate este asigurarea accesului cat mai multor romani, din toate regiunile tarii, la servicii de excelenta, dar si oferirea unei experiente unice in cabinetul stomatologic.

***
Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei aproape 24 de ani de existenta, am dezvoltat o comunitate de 550 de membri implicati, care sustin activitatea unei echipe de 171 de medici care-si desfasoara activitatea exclusiv in cadrul clinicilor noastre.

DENT ESTET detine 17 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova si Arad, destinate tuturor categoriilor de varsta, 6 divizii de excelenta unice in Romania (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team si DE Endodontics Team), primul laborator de tehnica dentara digitala - Aspen si 10 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio. Toate acestea reunesc un numar de 105 de unit-uri echipate la standarde hi-tech, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate. DENT ESTET ofera o experienta integrata prin cele 9 centre de imagistica si radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizata (CBCT).

Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara.

Clinicile DENT ESTET sunt aliniate la standardele internationale in domeniul stomatologiei, prin acreditarile primite de la numeroase institutii mondiale, dintre care mentionam International Team for Implantology, Digital Dentistry Society, Leading Implant Centers, Slow Dentistry Global Network®, The European Federation of Periodontology, World Federation of Orthodontists, American Academy of Cosmetic Dentistry. Suntem primii care am implementat in Romania Certificatul de Asumare a Calitatii, in beneficiul pacientilor nostri.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, o companie romaneasca cu traditie, care a ales sa investeasca in alte proiecte romanesti cu impact asupra comunitatilor locale.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti corporate pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management, a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider detasat in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate