Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

A 17-a clinica de excelenta in imagistica medicala Medima, deschisa in Resita

Actualizat la data de: 22 Mai 2024
A 17-a clinica de excelenta in imagistica medicala Medima, deschisa in Resita

Medima, retea nationala de clinici de excelenta in imagistica medicala, anunta deschiderea celei de-a 17-a locatii, in Resita. Situata pe strada Fagarasului, nr. 20, clinica Medima Resita ofera in plan local servicii de investigare imagistica CT si RMN realizate cu aparatura ultraperformanta si de cea mai inalta calitate. Suma investita pentru functionarea acesteia este de aproximativ 1,7 milioane de euro.

Echipamentele de imagistica medicala cu care este dotata clinica sunt de ultima generatie si recunoscute la nivel mondial. Aici amintim de aparatul Signa Explorer 1.5T si Optima CT 520, 32 slice.

Gama larga de servicii medicale oferite in cadrul clinicii Medima Resita acopera toate tipurile de examinari prin rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT), de la examinari uzuale ale diferitelor zone anatomice, pana la investigatii avansate, extrem de utile in patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Resita este formata din medici radiologi de elita, specializati in diverse domenii, care asigura acoperirea intregii game de examinari RMN si CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectati experti in imagistica din Romania, cu o experienta de peste 30 de ani. Coordonatorul clinicii este Ovidiu Almajan, profesionist in management-ul operatiunilor si gestionarea echipelor.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical Medima:
"Deschiderea celei de-a 17-a clinici Medima in Resita reafirma angajamentul nostru pentru furnizarea de servicii medicale de inalta calitate. Echipa de specialisti este dedicata sa ofere ingrijire medicala superioara, bazata pe cele mai recente practici in domeniu. Prin aceasta noua clinica, oferim acces rapid si excelenta in ingrijirea sanatatii comunitatii din Resita si imprejurimi."

Vlad Ardeleanu, CEO Medima:
"Noua clinica Medima deschisa in Resita este o expresie a viziunii noastre de a face sanatatea mai accesibila si mai eficienta pentru comunitati. Ne angajam sa continuam sa inovam si sa inspiram, oferind servicii medicale de incredere si solutii moderne pentru fiecare pacient."

Despre Medima

Medima este o retea nationala de clinici de excelenta in imagistica medicala, care ofera servicii de RMN/CT/PET-CT. Avand 17 clinici moderne operationale si planuri de dezvoltare ambitioase pentru Romania, Medima asigura pacientilor acces la investigatii imagistice de inalta performanta, realizate cu tehnologii moderne, la preturi accesibile si fara perioade lungi de asteptare. Echipa Medima este formata din medici radiologi reputati, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog roman proeminent si Director Medical al retelei. In septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul romanesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel national, urmand ca in 2022 sa se alature proiectului si fondul international de private equity Integral Venture Partners, pentru cresterea proiectului intr-un ritm si mai accelerat.

Informatii suplimentare:
Pentru mai multe informatii si programari, va rugam sa contactati:

Clinica Medima Resita
Adresa: Strada Fagarasului, nr. 20, Resita
Telefon: 0373 301 137


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate