Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Cand lumea devine mai putin sonora din cauza hipoacuziei, exista solutii

Actualizat la data de: 26 Iunie 2024
Cand lumea devine mai putin sonora din cauza hipoacuziei, exista solutii

 
Hipoacuzia, sau pierderea auzului, poate fi o experienta frustranta si care poate duce la izolare. Fie ca este vorba de o hipoacuzie usoara, in care sunetele incep sa se estompeze sau de o hipoacuzie medie, unde conversatiile si zgomotele cotidiene devin o provocare, impactul asupra calitatii vietii poate fi semnificativ.

Hipoacuzia usoara poate fi subtila la inceput: devine mai greu sa auzi soaptele, sa urmaresti conversatiile in medii zgomotoase sau sa distingi anumite sunete. Desi poate parea minor, ignorarea acestor semne poate duce la o agravare a situatiei in timp si la accentuarea pierderii auditive.

Hipoacuzia medie este o etapa mai avansata, in care dificultatile de auz devin mai evidente.

Volumul televizorului sau al radioului trebuie marit considerabil, iar conversatiile fata in fata necesita un efort suplimentar. Ca urmare a dificultatilor de a auzi si de a relationa pot aparea izolarea sociala si chiar depresia.

Din fericire, tehnologia moderna a aparatelor auditive ofera solutii eficiente pentru a imbunatati calitatea vietii celor afectati de hipoacuzie.

Aparatul auditiv quiX 4 G6 este un exemplu remarcabil de inovatie in acest domeniu, pe care il gasiti acum in cabinetele Clarfon si online.

quiX 4 G6 este un aparat auditiv discret si performant, conceput pentru a se integra perfect in canalul auditiv, fara a fi nevoie de un mulaj dupa urechea utilizatorului.

Cu ajutorul tehnologiei avansate G6, acest aparat ofera o experienta auditiva naturala si clara, adaptandu-se la nevoile individuale ale fiecarui utilizator.

Fie ca este vorba de hipoacuzie usoara sau medie, quiX 4 G6 poate face o diferenta semnificativa.

Prin amplificarea sunetelor si reducerea zgomotului de fundal, acest aparat auditiv poate reda bucuria conversatiilor, a muzicii si a tuturor sunetelor care fac viata mai frumoasa.

Nu lasa hipoacuzia sa-ti limiteze viata.

Consulta un specialist Clarfon si descopera cum aparatul auditiv quiX 4 G6 te poate ajuta sa redescoperi lumea sunetelor.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.