Warning: assert(): Assertion failed in /usr/share/pear/AS/SPHINX2/sphinx.api.php on line 1034 Scurgere vaginala

Scurgere vaginala

5697 vizualizari

Prezenta unei scurgeri (secretii) la nivelul organelor genitale feminine.


Cel mai important test diagnostic il reprezinta examinarea la microscop cu un preparat de hidroxid de sodiu sau potasiu. Aceasta va diagnostica majoritatea cazurilor de trichomoniaza sau candidoza.

Gardnerella vaginalis poate fi diagnosticata daca se gasesc celule tipice si pH-ul este mai mare de 4,7. Daca nu sunt sugestive, se pot face frotiuri colorate gram pentru gonococi sau culturi pentru trichomoniaza, candidoza, Chlamidia, Gardnerella vaginalis.

Pentru a exclude malignitatile trebuie facut un test Papaniclolau. Polipii si zonele inflamate de pe colul uterin trebuie biopsiate. Colposcopia poate descoperi si alte leziuni cervicale.

Un chiuretaj poate fi necesar pentru a diagnostica carcinomul endometrial sau mola hidatiforma. Ocazional, ecografia pelvina si tomografia sunt necesare.

Inainte de a trece totusi la aceste analize este recomandat controlul unui ginecolog. Pacientele cu scurgere gonoreeica trebuie testate pentru HIV si sifilis.

Red Clover (Trifoi Rosu) 400mg

Reishi


• contine extract din Trifoi-rosu, 400mg/capsula

• sursa naturala de fi toestrogeni

• ajunge pana la 50 de zile de administrare

Citeste si

Arhiva
 • Ejacularea precoce Ejacularea precoce

  Ejacularea precoce (EP) este disfunctia sexuala cea mai intalnita in randul barbatilor adulti cu varsta sub 60 de ani si, totusi, este una dintre afectiunile cel mai adesea nediagnosticate si netratate corespunzator.citeste mai mult

 • Top 10 sfaturi pentru a va alege asigurarea internationala de sanatate potrivita Top 10 sfaturi pentru a va alege...

  In contextul unui sistem sanitar public extrem de deficitar, care nu acopera intotdeauna nevoile populatiei, asigurarile private de sanatate cu acoperire internationala devin o alegere din ce in ce mai frecventa pentru cei care isi doresc ingrijire medicala de calitate,...citeste mai mult

 • Salata de oua Salata de oua

  Aceasta reteta salata simpla de oua poate fi consumata in siguranta de persoanele cu afectiuni renale si se prepara foarte rapid.citeste mai mult

 •  

  Cere sfatul medicului

  afla raspunsurile la problemele tale

  Afla acum