Dr. Victor Catalin Sfarti
Medic specialist in Gastroenterologie

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Irina
Irina
2 ani si 1 luni
Cel mai serios si dedicat gastroenterolog pe care l-am intalnit si am intalnit multi cu colonul meu iritabil. Si singurul care a reusit sa imi faca colonoscopie pana la capat. Foarte atent cu pacientii , informat si foarte cautat. Prea aglomerat. Il recomand cu caldura. Nu mi-a cerut nimic niciodata, nici mie nici altor prieteni care au mai fost la el.
Daniel
Daniel
2 ani si 3 luni
Am ajuns la doctor Sfarti cu o diaree rebela care nu ceda la tratament, cu dureri de stomac continue. M-a diagnosticat cu colon iritabil, am facut colonoscopie care nu a aratat ca as avea probleme. Mi-a zis ca asta e de colon iritabil nu te vindeci, ca va trebui sa traiesc cu durerea, mi-a prescris furazolidon pt. diaree, mi-a zis ca ma doare gatul de jumate de an pt. ca probabil nu mi-am facut toate analizele la plaman. L-am intrebat daca n-ar trebui sa fac si o endoscopie poate ca am gastrita si reflux gastric lucru care ar putea explica simptomele mele. Mi-a zis ca nici vorba ca nu trebuie. Mi-am facut endoscopia la un cabinet privat pana la urma si surpriza gastrita, reflux gastric. Dupa ce am urmat tratamentul pentru problemele astea SURPRIZA m-am vindecat si de "colonul iritabil" si de diaree dupa ce m-am chinuit luni. Ce pot sa spun de domnul doctor, poate ar fi bun daca ar avea timp dar tot timpul grabit si pe fuga. Lucreaza si la spital privat si la cel de stat si in mai multe lucruri. In final faptele vorbesc, medic gastroentolog n-a putut sa diagnosticheze o gastrita. Daca nu a stiut asta atunce ce stie ? S-a diagnosticat pacientul singur de pe google.
nemescu
nemescu
2 ani si 5 luni
eu l am cunoscut pt ca mama avea o problema. Am vorbit, el parea f serios- i a dat un tratament- ea rau si rau.. Am dus o la mine la Perugia si am gasit un cancer avansat- el gastrita...ce sa mai spun... I am platit-- mi a cerut 100 EURO i am dat fara probleme si habar nu are. Daca il inhata DNA ul vin sa depun marturie...
Mihai
Mihai
4 ani si 1 luni
Foarte serios si atent cu pacientii
Mihai
Mihai
4 ani si 10 luni
Primit programare pentru consultatie la clinica de Gastro, spitalul Spiridon Iasi, asteptat o ora pe hol pentru o programare la ora 11, la 11:40 asistenta de la ambulator suna sa-l anunte ca are 4 pacienti (cel putin, eu fiind al 4lea), ii inchide. Peste 5 minute mai suna odata, o anunta ca nu poate sa vina si ca amana pentru ora 1 pentru ca e in alt spital "cu o urgenta", el fiind de garda la Spiridon. Tin sa precizez ca si eu sunt medic, lucrez la prviat si nu imi permit sa-mi bat joc de programari asa cum aparent e obiceiul la stat.

Spune-ti parerea despre Dr. Victor Catalin Sfarti


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Victor Catalin Sfarti

Medic specialist in Gastroenterologie
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK