Dr. Nicolae Mihailide
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular - FOISOR
Adresa: Bd. Ferdinand nr. 35
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.252.13.87

29 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21534052074
Utilizator2153405207
4

9 luni si 15 zile
Din pacate nu am fost operat de Dl doctor Mihailide dar am avut in salon pacienti operati de acesta.Un tip extraordinar ! I se spunea ''''japonezu'''' fiindca se inclina in fata bolnavului. Nu mai vorbesc de comunicarea cu pacientii . Eu sunt din Galati si, desi poate un astfel de comportament ar fi ceva normal, mie unul nu mi-a venit sa cred ca mai exista asa ceva . Tin sa spun ca , pentru aceeasi afectiune ortopedica , am fost la 19 doctori si un osteopat asa ca am avut cu cine sa fac comparatie. Felicitari domnule doctor !!! Sunteti un mare OM !
Bor
Bor
3 ani si 2 luni
In data de 1 martie m-am prezentat cu sotia,la consultatie. Lume, lume... ca la Maglavid. Din cele aflate de la pacienti, fiindca domnul doctor este foarte apreciat si solicitat. Iar cand am mers in cabinet, de la inceput mi-am dat seama cat de atent si de intereasat este cu pacientul.Discuta deschis cu vocea sa blanda, cu rabdare te lasa sa vorbesti, explica clar si convingator. Mai mult, deosebit de amabil, a intervenit , insistand pe langa personalul spitalului, sa gaseasca un loc pentru internare provizorie , pentru unele analize. Un medic cum nu am mai intalnit. Cu atitudine prietenoasa, afectiva, ce iti inspira incredere si lejeritate in conversatie. Un exemplu si pentru multi medici.
Laura
Laura
4 ani si 2 luni
Profesionist desavarsit.
Cristina Masleanca
Cristina Masleanca
4 ani si 9 luni
Dl. doctor Mihailide Nicolae este cu adevarat un om si un doctor de exceptie. Stie sa explice exact ce trebuie sa stie pacientul ca sa inteleaga cu ce probleme se confrunta si ce trebuie sa faca. Este deosebit de amabil cu toti pacientii. Profesionalismul domnului doctor Mihailide si modestia pesoanei sale nu puteau fi mai furmos si mai placut impletite. Un adevarat privilegiu sa intilnesti astfel de medici. Felicitari !
dumitru
dumitru
4 ani si 11 luni
Un om asa cum nu prea mai gasesti in ziua de azi.M-a operat la ambele solduri(proteze necimentate).A gasit timp sa stea o jup***ate de ora cu mine si sa-mi raspunda la puzderia de intrebari pe care o aveam desi pe sala cred ca erau 50 de oameni(martea nu pleaca pana nu vede si ultimul pacient programat,indiferent de ora).Am stat doar 4 zile in spital,iar recuperarea a fost rapida(la 6 sapt.sofam)si cu dureri absolut rezonabile.La a doua proteza analize,EKG si internare la o saptamana dupa ce m-a vazut dna anestezist.Chirurg superbun,modest si amabil.Am ajuns la dansul la recomandarea unui prieten a carui mama fusese operata pentru o proteza de genunchi.Intrebati tot ce doriti sa aflati inainte de operatie .Pe mine m-a convins faptul ca desi opereaza mult lumea in spital spunea ca nu are complicatii(infectii,etc.).Recomand calduros!
robert
robert
4 ani si 11 luni
Ligamentoplastie genunchi in urma cu 3 luni.Accident de moto in urma cu 1 an.Am umblat din doctor in doctor si am facut 2 rmnuri fara rezultat.Niciunul nu s-a bagat pentru ca aveam incrucisatul posterior rupt,lez menisc,etc.Am aflat de la un prieten a carui mama fusese operata de dansul(proteza de sold)ca se ocupa si de genunchi si ca este foarte bun.M-am programat intr-o marti(este adevarat ca am asteptat vreo 2 ore ,era un puhoi de lume)si am avut o surpriza mai mult decat placuta.Extraordinar de amabil,mi-a explicat clar si la obiect ce trebuie facut.M-a operat 2 sapt mai tarziu(deja aveam un an si genunchiul incepea sa ma lase-de obicei programarea dureaza mai mult).Totul a mers struna,fara incidente si fara dureri...!Deja merg normal,fara carje,dupa un an de chin si orteze.
iulian
iulian
4 ani si 11 luni
Dl. doctor Mihailide Nicolae m-a operat luni, artoscopic, la genunchiul stang. Ma simt foarte bine dupa operatie si recuperarea dep***age bine. Dl. doctor este un foarte bun specialist, amabil si comunicativ. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru reusita operatiei la genunchi.
adrian
adrian
5 ani si 1 luni
Profesionalism,amabilitate si talent.M-a ajutat sa depasesc unul dintre cele mai dificile momente din viata.Am revenit la activitatea mea normala fara sechele si limitari intr-un interval rezonabil.Odata ce te accepta ca pacient nu va renunta pana nu esti o.k.Il recomand calduros,dar inarmati-va cu rabdare.Prima consultatie(martea,de obicei)poate insemna o asteptare destul de lunga(daca nu este urgenta).Oricum nu pleaca pana nu vede si ultimul pacient programat,indiferent de ora.Cea mai simpla cale de abordare este sms-ul.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Nicolae Mihailide


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

29 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Nicolae Mihailide

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular - FOISOR
Adresa: Bd. Ferdinand nr. 35

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter