Dr. Mircea Ghemigian
Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

33 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21571395498
Utilizator2157139549
8

3 luni si 10 zile
Am fost operata in mai 2017 de chist pe tiroida. Mi-a spus de la inceput ca nu stie daca scoate toata tiroida sau doar jup***ate, difera de ceea ce vede fizic la operatie, dar ca sigur va trebui sa scoata jup***atea cu chist. A scos doar jup***ate, a considerat ca cealalta jup***ate mai poate functiona corect si ca e mai bine sa lase corpului functiile naturale, macar in parte. Chirurgical, totul a fost bine, cu recuperare completa si o medicatie minima de 25mg. Analizele din 6 in 6 luni de atunci au aratat ca necesarul se acopera de glanda naturala, deci decizia doctorului a fost buna. Nu am probleme legate de operatie, problemele sint legate de functiile endocrine si care trebuie reglate impreuna cu mdicul p***aant endocrinolog, nu de chirurgul endocrinolog.
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
1 ani si 10 luni
Um Om cu suflet mare care repara Oameni. Ploua / ninge / are chef / n-are chef ... el repara oameni. Sa-l vedeti cum arata cand iese din operatie. Cati dintre noi aleg sa faca asta... Sa va ajute Dumnezeu cu sanatate si toate cele de trebuinta. Va multumim Domnule Doctor. PS: Operatie chist tireoglos.
Zainia Mariana
Zainia Mariana
2 ani si 2 luni
Respect!
Tamara
Tamara
2 ani si 3 luni
Sunt operata de gușa polinodulara voluminoasa de o saptamana de dr.M.Ghemigean și ma simt foarte bine. Lauda și mulțumiri acestui medic extraordinar, un OM deosebit care iși face meseria cu mult suflet și daruire. Aceleași cuvinte de lauda intregului personal al secției de chirurgie. p***aațenie, disponibilitate, amabilitate (chiar și mancarea buna) , foarte placut impresionata. De la infirmiera la șef de secție , MULȚUMESC și sa va dea Dumnezeu sanatate
petre georgina
petre georgina
3 ani si 4 luni
Il cunosc pe domnul doctor mircea ghemigean prin intermediul tatalui meu care il cunostea bine pe domnul doctor mircea ghemigean cit si pe tatal dumnealui,ca fiind persoane de o valoare deosebita cu suflete mari care pun viata omului ininte de orice interes personal.
pacient
pacient
3 ani si 9 luni
Posibil medic bun pentru altii,dar personal am fost operata in urma cu 14 ani -tiroidectomie totala-si mi-a lasat rest de tiroida care a migrat si-mi pune mari probleme(4 cm),la un control,dl doctor,nu a recunoscut nimic nici macar rez eco,tomo+ biopsie efectuate in spitalul Parhon la inducatia lui.Deci ce parere sa am despre el ca medic?
fanica b
fanica b
4 ani si 3 luni
Am fost operata de o luna de dr MIRCEA GHEMIGEAN si ma simt extraordinar de bine. Incizia aproape ca nu se mai vede, operatia e foarte reusita si nu pot decat sa aduc multumiri si laude la adresa acestui om si medic"de exceptie".Nu este prea comunicativ, insa meseria si-o face cu mare dibacie si inzestrare de la Dumnezeu. Cit despre bani, nimeni nu mi-a cerut , am dat eu cit am putut, fara sa-mi puna cineva vreo conditie . Sa-i dea Dumnezeu har in continuare, sanatate si putere sa salveze vieti. Doamne ajuta!
Simona
Simona
4 ani si 3 luni
Pana acum 2 zile aveam cel mai mare respect pt d-nul dr., dar acum pot spune ca sunt total dezamagita. De ce? Pai sa va spun! In 2009 am fost operata spunandu-i ca mi se scoate toata tiroida, acum am aflat ca mi s-a scos jumatate cealalta jup***ate o am cu noduli in ea si trebuie operata si ea. Cum a-ti reactiona? Sa afli ca trebuie o anestezie iar ca trebuie sa trec iar printr-o operatie din neglijenta unui medic? Ca toti anii astia am luat tratament ff mult ca am tahicardie din cauza asta?
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Mircea Ghemigian


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

33 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Mircea Ghemigian

Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter