Dr. Luiza Vitan
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21571818394
Utilizator2157181839
4

1 luni si 23 zile
Este un doctor prea plin de el , nu da nuci o importanta pacientului , am vacut o programare in iunie pentru octombrie ca-mi iesise anticorpi mariti . Am asteptat o ora si jup***ate pana am intrat si foarte suparata ca am facut aceasta analiza cum mi-am permis sa fac analize in alta parte si de ce? Dansa interneaza oamenii si le da analize eu nu am nevoie sa meg la dansa cant o sa fie TSH-ul peste 10 adica cand sunt deja bolnava si sa ma trateze nu sa fac ceva preventiv. Nu merita meseria pe care si-a ales-o.
Utilizator21557739658
Utilizator2155773965
8

7 luni si 6 zile
Am asteptat 3 luni pentru o consultatie la dansa la CF2. Am asteptat 2 ore de la 7 dimineata, insa fara nicio sansa sa intru la consultatie. Se adunase si alta lume care astepta, insa dansa nu a schitat niciun gest si nici nu ne-a comunicat ceva. Din pacate, am pierdut timp si efort sculandu-ma la ora 5 ca sa ajung la programare si sa nu apuc sa mai intru.
alina arghirescu
alina arghirescu
5 ani si 8 luni
parerea mea ? E UN INGER ! prin aceasta doctorita am inteles ca stelele stau uneori si printre nori dar le vezi stralucirea atunci cand cauti sa le intalnesti...fara poezie e mai clar,mi-a descoperit un diagnostic de boala autoimuna din primele cinci minute,ma tratez la dansa de cinci ani,e foarte priceputa,sufletista si mai are multe calitati care conteaza !!!!! eu imi exprim multumirea si o recomand tuturor !
mihai stolnicu
mihai stolnicu
6 ani si 10 luni
medic de o inalta tinuta profesionala,de comunicare ,morala si disponibilitate afectiva
Alina Ghita
Alina Ghita
6 ani si 10 luni
sotul meu a fost cu fetita la doamna dr. luiza vitan ,si spre mirarea mea a venit fericita acasa pt ca doamna doctora si doamna asistenta a vorbit ff frumos cu ea.urmeaza sa revenim la dansa cu rezultatul analizelor care dansa ne-a facut biletel.toata stima si sper din tot sufletul sa fiti alaturi de fetita mea pt ca sunt sigura ca va reusi sa slabeasca in urma tratamentului si dietei daca ne veti recomanda.dumnezeu sa va binecuvinteze si multa putere de munca ,sa fiti tot timpul asa cum fetita mea va vazut astazi
HAROVICI
HAROVICI
6 ani si 10 luni
si eu sunt pacienta doamnei doctore.o recomand cu incrdere.slabesc sanatos si ma simt excelen.in plus,ma ajuta si in probleme endocrinologice.multumesc mult
BlackPantera
BlackPantera
6 ani si 10 luni
este un super doctor si un super om.O doctorita excelenta.O recomand copiilor cu probleme hormonale cat si adultilor.Am fost la dansa si vorbesc(scriu)in cunostinta de cauza.

Spune-ti parerea despre Dr. Luiza Vitan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Luiza Vitan

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter