Dr. Liliana Carmen Chiriac
Medic specialist in Medicina generala

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Anica
Anica
6 ani si 9 luni
[...] nu face altceva decat sa ingreuneze situatia pacientilor si sa puna bete in roate la buna desfasurare a bunului mers [...]. Sa nu mai spunem ca i-i programeaza pe toti intr-o zi [...](asistenta are retete in alb semnate si parafate!. Ofera consultatii prin telefon?! \\\\\\\\NU RECOMAND!)
Mihai
Mihai
7 ani si 2 luni
Am fost si eu pacienta d-nei dr. . Nu am reusit sa aflu in tot timpul cat m-am adresat dumneaei cat este de buna profesional pentru ca nu a reusit sa ma trateze pe deplin dar stiu sigur ca nu mi-a placut caracterul sau dictatorial si fara suport daca nu mai vorbim si de modul dispretuitor in care ne priveste pe noi, pacientii de rand. Am evitat de atunci sa ma mai duc la ea la cabinet, si nici n-am de gand sa ma mai duc vreodata. In orice caz am pierdut saptamani sa obtin o consultatie deoarece niciodata nu este la cabinet. oare noi daca am lipsi cu saptamanile de la lop***aile noastre de munca ce s-ar intampla?
Adrian
Adrian
6 ani si 11 luni
Imi este scarba de acei oameni care doar de amorul artei se numesc doctori si pt care Juramantul depus este un articol din cel mai ieftin ziar!!! Nu este posibil, de fapt este, ca s-a intamplat...nu este admisibil ca in Romania lui 2012 sa tratam cu atata bataie de joc bolnavii, fie ei tineri sau varstnici, sa aplicam metode de tratament dupa bunul plac si chef si sa trimitem acasa bolnavi in stare grava asa cum face aceasta asa zisa doctorita care pe langa ca este un jalnic medic nu se poate numi nici om. De ce urati pacientii si de ce profesati aceasta meserie ???

Spune-ti parerea despre Dr. Liliana Carmen Chiriac


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Foarte slaba
Statistici medic:
Disponibilitate
   Foarte slaba
Comunicare
   Foarte slaba
Pregatire
   Foarte slaba
Atitudine
   Foarte slaba
Dotare
   Foarte slaba

Dr. Liliana Carmen Chiriac

Medic specialist in Medicina generala

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter