Dr. Florin Florescu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

16 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Radu
Radu
5 ani si 1 luni
Ce mi s-a spus de la Bup***aesti de un renumit profesor pe suma de 500 ron(cons.), acum 7 ani..nu dau nume mi-a spus dr. Florescu la 1 saptamana pe 60 ron.In concluzie, eu cred ca este foarte documentat cu tot ceea ce apare.
Aurelia
Aurelia
5 ani si 8 luni
Este un medic foarte bun,m-a ajutat cu toate problemele care le-am avut!Il recomand cu incredere!
Scumpi
Scumpi
5 ani si 11 luni
Felicitari in primul rand iar in al doilea rand mii de multumiri si sper ca dea lungul carierei sa aiba parte numai de lucruri deosebite !!!
A
A
6 ani si 3 luni
Am fost si eu pacienta domului doctor Florescu si sincer va spun ,fara sa credeti ca vreau sa critic aiurea nu il recomand nici unei femei.Am ajuns la urgenta din cauza uni chist ovarian care s-a spart pur si simplu,iar dupa aceasta operatie facuta de domnul doctor Florescu,am ajuns mai rau decat se putea.Dupa o luna jumate a trebuit sa suport o alta operatie din cauza faptului ca in momentul primei operatii nu s-a rezolvat nimic.Chsitul a crescut la 8 cm din 4,5.:(Nu mai doresc sa treaca nimeni prin ce am trecut eu.A fost socant...Am doar 24 ani.
victorita
victorita
8 ani si 10 luni
un doctor bun.Un super om,este o persoana dispusa sa discute cu pacientul nu ca alti medici care iti dau tratament si u iti spun pt ce anume
zuzuk72
zuzuk72
8 ani si 10 luni
Este un medic spontan si pasionat de ceea ce face, se pare ca este "pe val" in judet ! L-am intalnit intamplator si nu regret... Eu si copilul meu, ii datoram mult ! Cat despre bani: cui nu-i plac banii?! Insa el chiar si-i merita.
electra
electra
8 ani si 10 luni
Este un doctor f bun, dar se grabeste extraordinar de tare sa-si termine treaba. Nu are rabdare, nu apuci sa-i zici ce problema ai. Si eu am fost la cabinetul sau particular, nu in spital!!!! M-a speriat pur si simplu!
elenis
elenis
8 ani si 10 luni
la nastera fiului meu, cand medicul de garda din ziua respectiva nici nu ma vazuse, dansul nmi-a intins mana salvatoare si m-a ajutat extrem de mult. Mii de multumiri domnului doctor!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Florin Florescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

16 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Florin Florescu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter