Dr. Catalina Poiana
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
stanescu bogdan manuel
stanescu bogdan
manuel

2 ani si 7 luni
inainte de a fii conferential si multe alte titluri care le detine ti, fiti oameni,acesti doctori facuti la apelul de seara care nu au pik de respect pt niki un pacient decat atunci cand scoatem banu si vi l bagam in buzunar.Aveti macar respect fata de oamenii [...] - comentariu moderat de Admin
TUDOSE ION
TUDOSE ION
2 ani si 12 luni
Un foarte bun specialist si un exceptional OM
Ioana
Ioana
2 ani si 12 luni
Da doamna Poiana Catalina este un doctor ff bun.. este si la Medlife si este adevarat ca se gaseste o programare mult mai repede..la spital este ff aglomerat si dureaza ore pana se intra..
Anonim
Anonim
3 ani si 10 luni
Aceasta doctorita , mare sefa mai nou la Parhon unde de altfel si profeseaza,(((( vine si pe la ploiesti la o clinica privata,( foarte prost organizata) stai cu orele la usa ei chiar daca ai programare la o anumita ora (la o clinica privata, repet acest aspect! )))Scuze de balbe dar m-a deranjat acest lucru, am stat 1 ora si jumatate in plus de la ora la care avem programarea .... m-a vazut si mi-a spus ca daca nu ma simt bine, sa o sun sau sa fac in asa fel incat sa iau legatura cu dumneaei.M-am simtit foarte rau dupa tratamentul pe care mi l-a dat , nu am reusit sa o sun, dar m-am dus la clinica (neavand programare) in coditiile date, si ...ghici ....trebuia sa astep vreo 1 ora sau 2, dar nu stia daca ma vede sau nu sa-mi spuna ce trebuie sa fac mai departe dupa tratamentul pe care mi-l daduse !....am plecat .... EU NU MA ROG DE NIMENI NICIODATA PE BANII MEI , BANII MEI SUNT MUNCITI !!! .... Dragii mei, nu stiu ce sa zic ....poate ca este nemaipomenita ca medic , nu contest Doamne fereste !!!! ...dar cu siguranta este prea PLICTISITA, OBOSITA, este impartita in 3 locuri numai ce stiu eu , Victor Babes, Parhon, Ploiesti-Medi-Urg si am impresia ca mai si preda pe la facultate ...nu mai conteaza ....!....Bine ca poate ! Dar, sa-si faca meseria nu doar pentru bani !! A FACUT UN JURAMANT CAND A TERMINAT FACULTATEA, CEL AL LUI HIPOCRATE ! Cititi-l oameni buni si datile peste nas tuturor " CADRELOR MEDICALE" neinteresate sau mai slab pregatite ! Sorry pentru cele spuse , dar pe mine m-a pierdut de DONATOR !... sa aveti parte numai de "Succesuri " dna Doctor si Profesor si ce-o-ti mai fi ! Catalina A.
Viorel Tilvaru
Viorel Tilvaru
2 ani si 12 luni
Am fost pacientul doamnei dr. Catalina Poiana acu 15 ani. Ce pot sa spun? Este un OM adevarat si un specialist de exceptie.

Spune-ti parerea despre Dr. Catalina Poiana


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea


Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Catalina Poiana

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK