75 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
George Marinescu
George Marinescu
10 zile, 1 ore, 49 min
Ințeleg pe deplin frustrarea celor care nu iși permit costul unei operații dar trebuie ințeles ca un astfel de proiect medical este foarte costisitor și intreaga investiție a fost finanțata prin credite bancare care trebuie rambursate. Pentru inceput este bine ca acest proiect medical a aparut și sper din tot sufletul sa și reziste și sa se poata dezvolta. Sistemul de asigurari medicale este cel care nu are soluții viabile pentru finanțarea unor servicii medicale de calitate in acest moment dar sunt convins ca lucrurile se vor imbunatați in viitor și vor fi din ce in ce mai multe persoane care vor avea acces la astfel de servicii medicale.
frei_herr
frei_herr
11 zile, 13 ore, 56 min
Pentru euglena bok-o-trofa care are nesimtzirea sa afirme "...la cati bani a-ti bagat in voi sa va ingrasati operatia e o nimica toata": Ai idee, dobi, ca peste 60% dintre cei cu obezitate morbida nu au ajuns in situatzia asta pt. ca s-au imbuibat ci pt. ca sufereau de sindroame metabolice dobindite, aveau alte boli grave sau au luat chiar medicamente care i-au dus in situatzia asta?!? Cit de menernic sa fii oare?... P.S.: "Eminentza", poate unu'''' de-alde tine are leafa de multe zeci de milioane de lei/luna (judecator, bok cu ochi la vreo multinatzionala de - Ooops! - fast-food sau ''''abonat'''' la contracte cu statul) si are de unde sa plateasca cam 8000 de euro operatzia. E bine sa stii, i-nestimabile homuncul, ca imensa majoritate a celor pe care-i jigneshte n-mernicul de tine sint oameni cu 3-400 euro/luna in mina si mai au si copii de crescut sau batrini bolnavi in ingrijire. Cam citzi ani socoteshte ''''simtzitul'''' de tine ca i-ar lua unui astfel de om sa economiseasca 8000 de euro?!? Poate itzi faci tu ... o pomana si donezi nishte bani unora care nici intr-o viatza de om n-ar putea stringe atitzia bani! Ce zici, "excelentza"?!?
Cristian
Cristian
29 zile, 1 ore, 13 min
Un om de nota 10 la toate capitolele ; si nu va mai scheunati ca e scump , mergeti la un spital de stat si faceti acolo operatia poate va costa 1000-2000 si daca nu iesiti in sicriu cu spaga ce o sa o dati depasiti cu mult tariful de la Ponderas . Eu am facut gastric sleeve la dr Copaescu , am plecat la volan dupa 3 zile , rezultatele au fost uluitoare . Apropo la cati bani a-ti bagat in voi sa va ingrasati operatia e o nimica toata
costantin laurentiu
costantin laurentiu
1 luni si 21 zile
buna ziua eu am mai fost operat de catre domnul doctor copoescu acum 15 ani de ampeticita si acum as vrea sa ma operez de obezitate am 27 de ani si 160 de kg dar nu am suficienti bani am decat 10 000 de lei se poate plati un avans cu bani astia?
ella
ella
2 luni si 4 zile
buna ziua,am aproape trei saptamani de la operatia de gastric slive,m a operat dl doctor Copaescu.Ma simt foarte bine,la o saptamana de la operatie am condus masina,mergand la serviciu.Costul operatiei,in total este de 7500 euro,cu tot cu analize si medicamentele si hrana de dupa ce ajungeti acasa.Am slabit 8 kg in aproape trei saptamani,ma simt bine,iau vitaminele recomandate,de mancat mananc f putin pt ca imediat ma satur,mai mult poftesc, dar ma abtin.Recomand aceasta operatie ,eu am tot incercat diverse cure de slabire ,dar ma ingrasam la loc.Am avut 103 kg in ziua operatiei.
anca demirel
anca demirel
3 luni si 0 zile
Nepoata mea afost operata de d-l dpctor in urma cu 2 ani , in luna decembrie s-a operat de urgenta avind o tumoarea la intestinul subtire , din cei care au fost operati , cine a mai avut o asemanea problema ?
jeleriu ionut
jeleriu ionut
5 luni si 15 zile
Buna Ziua,,,am o problema cu fierea care ma deranjeaza de ani buni,,,am pietricele la ea si nu stiu ce sa fac ,,imi este cam frica sa ma operez dar am gasit la recomandarea unei farmaciste sa iau SULFAT DE MAGNEZIU???stie cineva daca este bun pentru a elimina pietrele fara sa ma operez??multumesc frumos..
mihaela
mihaela
11 luni si 24 zile
cat ar costa o asemenea operatie pt oameni de rand
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Catalin Copaescu


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea


Toate campurile sunt obligatorii

75 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Catalin Copaescu

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie laparoscopica(laparoscopie)