Dr. Carmen Mariana Zapucioiu
Medic specialist in Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
marilena
marilena
6 ani si 2 luni
Un profesionist desavarsit,calm cu multa rabdare ,atenta la detalii ,studiaza bine cazul dupa care ofera direct tratamentul adecvat.Un doctor care formeaza elevi adevarati ,carora le explica cu rabdare cazurile .Acesti copii au ce invata de la dansa si sper ca elevii dansei sa fie la fel de performanti ca si Doamana Doctor.Am crescut fetita cu dansa si mi-as dori sa fie sanatoasa pentru a ma ajuta sa cresc si copii fetei mele .II doresc tot binele din lume,ii port un respect deosebit de zeci de ani .Orice mamica sa fie bup***aoasa cand se intalneste cu Doamna doctor Zapucioiu.Multumim Doamna Doctor , sa fiti sanatoasa si dvs si familia dvs .
soglu
soglu
6 ani si 4 luni
Parerea mea?!?un medic probabil bun profesional dar nu comunica cu parinparintele in cauza...greu abordabila...ar trebui sa comunice mai mult cu parintele..sa i comunice diagnostic, pareri....nu stiu, o persoana rece
Anonim
Anonim
7 ani si 7 luni
O cunosc pe Carmen Zapucioiu inca de pe vremea facultatii. A obtinut note foarte mari la examene prin frauda. Nu era pregatita pe masura acelor note, dar prin faptul ca ocupa functii inalte in organizatia UTC a facultatii, si deci intra in sedintele consiliului profesoral, i se dadeau credite in plus pentru acele sedinte care suplineau orele cand ar fi fost nevoie sa stea in biblioteca, sa studieze, ca toti ceilalti colegi. La absolvire, i s-au acordat in plus si cele 50 de sutimi necesare pentrru a ramane in invatamantul academis, in timp ce alti colegi de ai sai, cu adevarat performanti, cu capacitati exceptionale, plecau la tara, fiindca se hotarase ca secundariatul sa nu se mai dea pentru acea promotie. a facut cariera politica, si automat i s-au deschis usile, fara insa sa aiba merite profesionale. Fara aceasta activitate in care a fost propulsata prin functiile parintilor ei, ar fi fost un doctor mediocru. Ca om, sub aparenta corectitudinii, individa este capabila de frauda, asa cum a aratat cititnd in calitate de sefa de promotie un disp***as copiat. Este din tagma doctorului Beuran, si el fost activist de partid, si el cunoscut ca plagiator. Asemenea indivizi ajunsi in varfuri medicale prin alte cai decat cele ale meritelor profesionale, din disperare, incapabili sa se ridice profesional la nivelul exigentelor pe care postul ocupat il ridica, rep***ag si la frauda.
thesimpledog
thesimpledog
7 ani si 2 luni
Este un medic foarte bun.
dinu nicoleta
dinu nicoleta
6 ani si 10 luni
un medic f.f bun,deosebit si foarte atent cu copii

Spune-ti parerea despre Dr. Carmen Mariana Zapucioiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Medic specialist in Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter