Dr. Bogdan Stanescu
Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

21 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Sorin G
Sorin G
3 ani si 12 luni
Va rog sa fiu indrumat spre o modalitate concreta /reala de comunicare directa cu dl. Dr. Bogdan Stanescu, cu care am incercat sa iau legatura la nr de telefon trecut mai sus, insa sunt conectat cu o centrala telefonica care imi solicita un numar de interior, pe care eu nu il cunosc! Sorin G 0040724393763 sorin.marci@yahoo.com
BALAN ANUTA
BALAN ANUTA
4 ani si 2 luni
Va rog sa-mi spune-ti unde il pot gasi pe DL.doctor BOGDAN STANESCU va multumesc
CHIRA AURELIA
CHIRA AURELIA
4 ani si 11 luni
Doresc sa-i multumesc din tot sufletul, dlui chirurg, doctor in medicina, BOGDAN STANESCU, Clinica MEDLIFE, nu doar pentru profesionalismul desavarsit ci si pentru sprijinul neconditionat acordat de fiecare data cand l-am solicitat fie pentru sfaturi, fie pentru a-mi clarifica multe necunoscute medicale. Pe Dl. Doctor,l-am contactat in Ajunul Craciunului, si fara sa recunoasca nr. de telefon, mi-a raspuns.( in timp ce alti medici isi anulau consultatiile sau isi inchideau mobilele in aceasta perioada). M-a ascultat cu rabdarea si intelegerea unui parinte care simte ingrijorarea interlocutorului pentru copilul sau.( fiica mea urma sa fie supusa interventiei chirurgicale). Este un chirurg stralucit si o persoana cu totul deosebita, cum eu, rar am intalnit. DUMNEZEU sa-l rasplateasca pe dansul si familie,si sa ii inconjoare cu dragostea LUI DIVINA. Sa fie sanatos si sa ne ajute in continuare pe noi, toti ce apelam la dansul cu speranta si incredere. Aurelia CHIRA, Timisoara
Constantin Elena
Constantin Elena
5 ani si 5 luni
Am ajuns la dr.Stanescu Bogdan printr-o recomandare a unei doamne care a fost operata de dinsul.Ma interesa o reevaluare.Am fost foarte incantata de modul cum a tratat problema mea.Am Hasimoto,Gusa polinodulara din 2003.M-a inp***aajat si mi-a spus ca deocamdata nu e cazul de operatie,sa tin tratamentul pe care il fac acum dupa indicatia dr.Ranetti si dr.Mazilu de la Spit.Militar Central Bup***aesti.Toti 3 dr endocrinologi care m-au tratat sant oameni deosebiti,buni psihologi chiar -mi-au scos teama de cancer din minte -Le doresc sanatate pentru a ne putea vindeca pe noi bolnavii/ pacientii. Va multumesc domnule dr.Stanescu !Stiu ca nu mai lucrati la Parhon si cred ca voi venii dupa dvs.la Spitalul unde lucrati chiar daca acolo operatia costa enorm.Sper sa pot face fata.
Florina Moldoveanu- Braila
Florina Moldoveanu-
Braila

5 ani si 6 luni
Un medic cu maini de aur,D-zeu sa-i dea multa sanatate,sa-l ocroteasca si sa-l aiba in paza Lui,am fost operata acum 12 ani,la varsta de 26 de ani,ma simt exceptional!!!Mergeti cu toata increderea si sa nu va fie niciun fel de teama,chiar e un D-zeu acest medic!Toata stima si respectul pt. acest medic!
Olteanu Tinca
Olteanu Tinca
5 ani si 7 luni
In primul rand va multumesc ca existati,acum un an am fost operata de dl.dr.Bogdan Stanescu, ma simt minunat iar operatia aproape ca nu se mai cunoaste,va multumesc din suflet! Multa stima si respect, avem doctori de toata isprava in Romania!
Manole
Manole
6 ani si 2 luni
un medic bun
oana onuta
oana onuta
6 ani si 3 luni
mii de multumiri pentru tot ceea ce face ,multumesc ca exista ,DUMNEZEU lasa pe pamant medici care vindeca trup si suflet in acelasi timp domnul doctor STANESCU face parte din acei medici care-ti redau sansa la viata ,si in in acelasi timp caruia-i multumesc zi de zi ca s-a ocupat de sanatatea mea .DUMNEZEU sa-l insoteasca la orice pas ,va multumesc ca existati.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Bogdan Stanescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

21 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Bogdan Stanescu

Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter