Dr. Adrian Panes
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ungureanu Cosmin
Ungureanu Cosmin
4 ani si 4 luni
Atentie pe mana cui va lasati!, E plin de incompetenti. Diagnosticul lui Panes in prima luna de sarcina cu sangerari: iminenta de avort, internare de urgenta, medicamente si injectii. AIUREA. A doua opinie luata de la Timisoara Sarcina OK, se intampla sa apara sangerari, tratament cu acid folic si utrogestan de 200 pana se opresc sangerarile, dupa 3 zile s-au oprit daca se luau injectiile prescrise 99% sigur aparea avortul. Prezent sarcina OK in saptamana 20 cu bebele super bine.
miha
miha
4 ani si 6 luni
Am fost la consultatie la acest domn doctor si am ramas cu un gust amar. I-am spus ca nu vreau ecografie intravaginala si ca prefer ecografie abdominala, evident ca nu i-a convenit si la final mi-a zis ca lui nu-i place sa ii se spuna ce are de facut si ca nu va vedea cu ochi buni o viitoare colaborare. Din cate stiu eu un pacient are dreptul de a refuza anumite proceduri, un pacient este un om cu diferite opinii si temeri, nu este un obiect de studiu cu care medicul poate sa faca orice. Am fost pt prima data la el dar nu l-as recomanda niciodata nimanui. Mi-a dat ceva explicatii medicale de nevoie dar nici macar nu se uita la mine, se uita pierdut in zari de parca ar fi vorbit cu peretii. Nu pot sa contest calitatile lui medicale dar comportamentul lui a lasat mult de dorit.
Rodica
Rodica
5 ani si 11 luni
un medic care isi respecta juramantul depus, toata stima
AURELIANA
AURELIANA
5 ani si 11 luni
este un Doctor foarte bun,am nascut cu el,din toate punctele de vedere este un doctor de nota 10......am fost la el de la 7 saptamini de sarcina pina la40 de saptamini...multumesc
rall23
rall23
6 ani si 10 luni
medic f bun
soare maria
soare maria
6 ani si 10 luni
Am fost prograp***a la dansul si am fost foarte multumita de felul cum mi-a ascultat problemele , intelegator, amabil iar in cea ce priveste aparatura este ok.va recomand la toate care aveti probleme sa mergeti cu incredere la domnul Panes Adrian.
mitrea
mitrea
7 ani si 29 zile
este cel mai bun
Dobren Adrian
Dobren Adrian
7 ani si 4 luni
Cel Mai Bun Doctor ginecolog cel are resita restu sunt niste criminli , Spune si tu nu crimei alaturi de Doctorul Panes Adrian
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Adrian Panes


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adrian Panes

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter