Dr. Adrian Martinescu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ramona
Ramona
4 ani si 6 luni
Cel mai bun doctor, am nascut de doua ori prin cezariana, am trei fete sanatoase. Va multumesc foarte mult domnule doctor!!! Il recomand cu cea mai mare incredere. R.R.
X
X
5 ani si 2 luni
Este un medic excelent, cu experienta, foarte bine informat si pregatit pt orice intrebare sau situatie neprevazuta, in ciuda varstei pe care o are. Mi-a inspirat siguranta de la prima consultatie si a fost mereu disponibil atunci cand am avut nevoie de dumnealui, desi in prezent are foarte multe paciente (medicii buni sunt rari si prin urmare foarte cautati). Tocmai am adus pe lume un baietel cu ajutorul dumnealui, in urma unui travaliu complicat care s-a finalizat cu o cezariana (mentionez ca m-a monitorizat pe parp***asul travaliului si cand si-a dat seama ca bebelusul nu va putea iesi pe cale naturala a actionat foarte rapid). Pentru moment am doar cuvinte de lauda la adresa dumnealui si bineinteles ca tot pe dumnealui il voi alege si la urmatoarea sarcina. Sper doar ca nu cumva renumele sa il schimbe, pentru ca a ajuns deja unul dintre cei mai apreciati ginecologi din Brasov, iar dezvoltarea unui ego exacerbat este o capcana in care oricine poate cadea cu usurinta.
Ramona Cojanu
Ramona Cojanu
5 ani si 8 luni
Dupa o perioada indelungata si 5 medici schimbati, in sfarsit l-am gasit pe domnul doctor Martinescu care este un adevarat profesionist si un om deosebit!
Anonim
Anonim
6 ani si 3 luni
Un Dr. foarte bun
cristi
cristi
6 ani si 7 luni
profesionalism. inalta moralitate. relatie deosebita cu pacientii
it'sme
it'sme
6 ani si 12 luni
E o persoana foarte blanda si un foarte bun profesionist. Mi-a urmarit cea de a doua sarcina, am nascut duminica si a venit de acasa sa ma asiste la nastere, la maternitate, desi nu era de garda. A avut un raspuns si o solutie eficienta pentru toate problemele pe care le-am avut pe perioada sarcinii. Il recomand cu placere, e un tip de bun simt, te trateaza cu respect si asta e mare lucru pt un medic de valoare.
andeea
andeea
7 ani si 15 zile
Este unul dintre cei mai buni in ecografie morfologica din brasov,se implica in cazuri grele( prietena mea a avut o problema la nastere si i-a salvat copilul)
Crisos
Crisos
7 ani si 1 luni
Dl.dr. Martinescu este un profesionist. In cazul meu a fost un moment groznic cand a observat ca sarcina s-a oprit din evolutie la 11 saptamani:(((( Insa despre dl.dr numai cuvinte de lauda... mi-a explicat cu multa rabdare ce este de facut in cazul meu si chiar a avut mare grija de mine pentru a nu ramane cu traume fiind la prima sarcina:((( Il recomand cu cea mai mare incredere pentru ca stie ce sa-ti spuna sa te inp***aajeze, nu te expediaza, si iti da toate detaliile de care ai nevoie...chiar daca nu sti ce sa-l intrebi. Este un om cu sulflet maredr. extraordinar care pune pret pe meseria pe care o practica si il intereseaza f mult starea pacientelor. Ii doresc sa fie asa pana la finalul carierei..un dr.extraordinar!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Adrian Martinescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adrian Martinescu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter