Conf. dr. Burnei Gheorghe
Medic specialist in Chirurgie (generala) Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.461.08.30

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Petru Valentin
Petru Valentin
3 ani si 11 luni
Am fost pacientul dansului acum ceva timp si regret decizia de a-l avea ca medic. Am fost mintit de domnul doctor timp de 1 luna, timp in care imi spunea "azi vei face operatia" si la finalul zilei, dupa ce stateam nemancat aflam ca fusese o minciuna. In plus, in momentul in care m-a operat, desi am fost informat ca va dura 2 ore, a durat 15 minute, iar la un consult ulterior cu un alt medic chirurg am aflat ca a fost vorba doar de chirurgie exploratorie. Dupa operatie, mama mea l-a intrebat cand va trebui sa revenim, iar raspunsul a fost "nu trebuie" si nu pentru ca m-a rezolvat ci fiindca stia ca nu mi-a facut nimic. A primit de la mama 2000 de lei si nici macar nu i-a meritat. Eu si acum am probleme, si am dezvoltat un limfedem datorita acelei interventii. Trebuie sa aduc aminte si de infatuarea de care da dovada, si de agresivitatea verbala a dansului. Pentru dansul toti suntem o adunatura de p***a. Mentionez ca am cunoscut si alte persoane care au avut probleme din cauza dansului. Sfatul meu: nu va lasati copilul pe mana acestui om. ESTE O MARE GRESEALA DACA MERGETI CU COPILUL LA ACEST PSEUDO PROFESIONIST!
Marinescu Maria Magdalena
Marinescu Maria
Magdalena

4 ani si 5 luni
Sunt Maria Marinescu. Mama Denisei Marinescu din Oltenita. Copilul meu face de 10 ani kinetoterapie si pana acum nu a mers singura niciodata. DNUL DR Brunei este singurul om care ne-a dat o sansa la mers pentru copilul nostru. Urmeaza sa o operam la solduri si la genunchi. Are luxatie de sold bilateral. Ceva din mine imi spune ca trebuie sa am mare incredere in acest om. Stiu ca v-a fi foarte greu, insa ma leg de acest om ca de Dumnezeu. Vreau cu disperare sa imi vad fetita mergand singura. Dumnezeu sa ne ajute si noua si dulci Doctor Brunei.
minodora
minodora
5 ani si 10 luni
cel m ai prost medic,doar faima e de el. mi a nenorocit copilul dintr un copil cu un mers normal am un copil cu un mers cu probleme.vrea doar banii nostrii
Ioana
Ioana
5 ani si 9 luni
Am fost pacienta acestui doctor si nu pot sa spun decat sa nu va duceti la el! Pe mine m-a nenorocit! Cel mai prost medic pe care il are Romania, el e.. nu stie decat sa ia banii si atat .. Sunt operata de 2 ani de zile si inainte sa ma operez aveam un mers perfect, acum nu ..de doi ani ma chinui sa repar ce a stricat el..pt ca nu stiu cat bine mi-a facut omul asta .. El nu stie sau nu vrea sa explice, el nu stie sa asculte..decat zice e de operat..hai sa operam si gata .. Omul asta mi-a facut cel mai mult rau, numai eu stiu cate nopti am plans, ce dureri mari au fost timp de 6 saptamani pt ca am stat doar in calmante si cu dureri de nici noaptea nu dormeam :) .. si..m-a si mintit, mi-a ascuns faptul ca mi-a afectat nervul sciatic si m-a trimis la Gura Ocnitei unde nimeni nu-si dadea interesul..decat la inceput si foarte putin si unde toata lumea te mintea, pt ca tu ca kinetoterapeut sa nu stii cand un pacient are nervul sciatic afectat inseamna ca ai facut o facultate degeaba. Cand am iesit din operatie glezna mea era ca si moarta, nu o puteam misca in conditiile in care operatia era la sold si domnul Burnei zice ca e vorba de tendoane asta dupa ce-mi intreaba mama unde lucreaza :) .. Pe langa operatia la sold..am ramas cu probleme si la genunchi si la glezna pt ca operatia la sold nu a fost facuta cum trebuie ..surubrile pe care mi le-a pus sa sustina operatia erau puse prost, unul din el presa nervul prin spate, iar celalalt gata sa iasa prin piele la aproape un an si bineinteles ca le-am scos in alta parte pt ca repet ca el voia sa ma opereze din nou dupa 3,4,5 luni nu mai stiu exact . Ma opresc aici .. Repet sa nu v duceti copiii la doctorul acesta, incercati orice pana la operatie..eu m-am chinuit mult si inca fac asta pt un mers normal..pt ca tot ce-mi doresc e sa merg ca un copil normal, sa am mersul pe care l-am avut inainte de operatie si o sa reusesc. Duceti-va la oameni care sunt lasati pe pamant de Dumnezeu ca sa faca minuni acei oameni ''''care pun oasele la loc'''' atat pot sa spun .. sunt oameni speciali care ajuta pe oricine!
stelian
stelian
6 ani si 8 luni
am fost pacient la el timp de 4 ani la mangalia(1885,86,87,87)vil recomand .
foxy
foxy
6 ani si 11 luni
este un doctor deosebit...si eu am fost operat de dansul(o prelungire de tendoane,sau ceva de genu)...sai dea d-zeu sanatate si putere de munca
Gabriela Ene Rusu
Gabriela Ene Rusu
6 ani si 11 luni
Un om cu puteri dumnezeesti, cu un suflet si o daruire deosebita pentru ceea ce face acolo in spitalul Marie p***aie. Noi am trecut printr-o situatie dificila..... fiind nevoiti sa ne operam fata la coloana ,neac***a alta alternativa, dar am avut norocul sa il intalnim pe acest om deosebit care ne-a readus speranta in suflet si zambetul fetitei noastre Ana. Nu cred ca vom reusi vreodata sa rasplatim cumva efortul doctorului Burnei si al echipei sale de medici profesionisti: dr Hurmuz, dr. Vlad, dr Gavriliu, dr. Hodorogea , dr Dan,dr. Georgescu. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa rezolvati in continuare cazurile grele care apar.
andra
andra
6 ani si 11 luni
cel mai bun doctor dparerea mea este ca ii dc Burnei Georghe il admir si ii saul andra pacienta lui
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Burnei Gheorghe


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Conf. dr. Burnei Gheorghe

Medic specialist in Chirurgie (generala) Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter