Asist. univ. dr. Vlad Budu
Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021 410 02 78

43 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Andreea
Andreea
6 luni si 28 zile
Citesc comentariile vechi si nu pot sa cred ca un medic se poate schimba atat de mult in 2 ani de zile. Azi am fost la o consultatie pt o polipoza nazala cu trimitere de internare, insa domnia sa m-a tratat cu un aer de superioritate cum rar mi-a fost dat sa vad(mentionez ca lucrez in sistemul sanitar si am vazut toate genurile de oameni)... M-a pus sa aleg...spital sau particular insistand pe a doua varianta pt ca nu are timp de interventia mea in spital de ...la particular face un efort(la 8000 de lei)cred si eu ca isi facea timp. Poate ca profesionist este bun dar ca om...urat caracter fata de pacienti si fata de ceilalti medici.
CIUTACU VASILE
CIUTACU VASILE
1 ani si 6 luni
Vasile Ioan Ciutacu - scriitor, jurnalist- cu toate acestea, parca nu-mi gasesc cuvintele cele mai potrivite, fara exagerare, pentru a-mi exprima multumirea si respectul pe care-l datorez domnului doctor Vlad Budu, Sef Sectie O.R.L.-Panduri. Profesionist si in acelasi timp mare sufletist, ,,camuflat" insa, si bine face!,mi-a dat din nou speranta, trecandu-i prin mana, ca viata este cel mai frumos dar dea Dumnezeu. Il recomand cu tot sufletul celor care au probleme O.R.L.!
gherghe sorin
gherghe sorin
2 ani si 1 luni
Cu tot respectul fata de domeniul sanitar, am fost tratat cu maxim de indiferenta de acest vertebrat daca nu jignesc cumva aceasta categorie.Consider ca acest individ, un simplu cetatean in speta, ar trebui sa respecte minimul pe care il respecta orice doctor: juramantul pe care l-a facut atunci cand a ajuns medic.Imi asum toate cele pe care le-am scris deoarece eu personal am fost tratat cu indiferenta din partea lui si cu lipsa de interes cu privire la actul medical pentru care el este remunerat in clinica respectiva.
Andreea
Andreea
2 ani si 2 luni
Dl rezident Mircea vorbeste la fel ca si dl doctor, doar este format de dumnealui.Profesional este un medic foarte bun dar la capitolul comunicare lasa foarte mult de dorit. Nu se poarta deloc respectuos nici cu pacientii si nici cu rezidentii, te umileste apoi zambeste!
Mircea
Mircea
2 ani si 2 luni
Intamplator eram unul din rezidentii de care spunea Andrei Sitaru ca se afla in cabinetul dr.Budu Vlad atunci cand A.S. a fost consultat. Am luat parte la consultatie si pot spune ca A.S. este un mincinos fara pereche. Domnul doctor nu tipa, nu racnea, l-a tratat cu respect. Probabil ca A.S. are creierul in gat si de aceea il durea. Rusine, A.S.! Esti om in toata firea si minti.Rusine!
Valentin Ciuntu
Valentin Ciuntu
2 ani si 2 luni
Sunt fiul doamnei Ciuntu Georgeta operata in data 04.08.2015 de pansinuzita sfenoidala.Doresc sa va multumesc inca o data pentru operatia reusita , pentru grija aratata si pentru inaltul grad de profesionalism de care dati dovada de fiecare data. Va urez de pe acum La Multi Ani stiind ca ziua de nastere este pe 13.04. Sanatate, impliniri si multe bup***aii in viata va urez si sa ajutati cat mai multa lume!!!!
Andrei Sitaru
Andrei Sitaru
2 ani si 4 luni
"Domnul" Doctor Budu nu mi se pare deloc nici domn, nici doctor. Cand am fost la o consultatie la dumnealui, la Panduri, in ianuarie, intr-un cabinet unde nu aveai loc sa arunci un ac din cauza aglomeratiei ( 3-4 asistente, vreo 3 rezidenti plus Maria Sa), nici nu intrasem bine inauntru ca m-a intrebat de sus ce probleme am. Cand a auzit ca e vorba de gat deja am devenit neinteresant. I-am explicat ce si unde ma doare de cateva luni bune si dupa ce mi-a varat in gura o camera de filmat si dupa ce a mai zis niste cuvinte vulgare mi-a zis ca nu am nimic. Nici nu m-a lasat sa-i spun tot, el le stia pe toate, vorbea pe un ton de superioritate, parca racnea. Toata consultatia a durat cam 3 minute. Nu mi-a dat tratament, nimic, nimic. Asa ca am plecat cum am venit. Recomand tuturor sa se fereasca de acest om, are numai aere in cap, nu e un profesionist.
Sandu Iuliana
Sandu Iuliana
2 ani si 7 luni
Buna ziua, Ma numesc Sandu Iuliana, sunt din orasul Bacau si doresc sa impartasesc si altora experienta mea cu domnul prof. dr. Vlad Budu. Am fost operata o data la Bacau si de doua ori la Iasi pentru sinuzita etmoidala, dar fara rezultat. In plus, doctorii de la Iasi mi-au distrus meaturile iar starea mea nu s-a imbunatatit nici dupa 6 luni dupa operatii. Aveam dureri mari, eram inflap***a, nu puteam sa tin ochelarii pe nas.Am apelat la doctorul Vlad Budu care m-a operat in data de 13 octombrie 2015.In cadrul operatiei mi-a refacut si meaturile distruse de ceilalti doctori. Este un doctor exceptional, care are grija de pacienti si care are o vasta experienta in chirurgi O.R.L. si a fetei. Ii multumesc si pe aceasta cale din suflet si il recomand tuturor celor care sufera de diferite afectiuni ale cailor aeriene.Nu in ultimul rand, trebuie sa laud si conditiile de spitalizare care sunt la standarde europene din punct de vedere al igienei si al dotarii cu aparatura medicala. Felicit de asemenea si intregul personal medical al spitalului.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Vlad Budu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

43 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Asist. univ. dr. Vlad Budu

Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter