Warning: assert(): Assertion failed in /usr/share/pear/AS/SPHINX2/sphinx.api.php on line 1034 TRIDERM, crema

Triderm, crema

Prospect

Compozitie
betametazona dipropionat (0,05%), clotrimazol (1%) si gentamicina sulfat (0,1%).
Triderm crema - tub de 15 g.
Triderm unguent - tub de 15 g.

Actiune terapeutica
Triderm combina actiunile sustinute antiinflamatorii, antipruriginoase si vasoconstrictoare ale dipropionatului de betametazona cu activitatea antifungica a clotrimazolului si cu spectrul larg de activitate bactericida a gentamicinei.

Indicatii
Dermatozele care raspund la tratament corticosteroid topic complicate cu infectie secundara bacteriana si/sau fungica sau cand o asemenea infectie este suspectata.

Doze si mod de administrare
Un strat subtire de Triderm crema sau unguent trebuie aplicat astfel incat sa acopere complet suprafata de piele afectata si regiunile alaturate, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Reactii adverse
Au fost semnalate rar hipopigmentarea pielii, arsuri, eritem, exsudat si prurit.

Contraindicatii
Triderm este contraindicat la pacientii cu antecedente de sensibilitate la compusii produsului.

Masuri de precautie
Uneori, folosirea prelungita a antibioticelor locale poate duce la dezvoltarea unor microorganisme rezistente la acestea. Daca apare iritatia, sensibilitatea sau se dezvolta o suprainfectie concomitent tratamentului cu Triderm, acesta trebuie oprit si trebuie instituita o terapie corespunzatoare.
Absorbtia sistemica a corticoizilor creste daca se administreaza pe suprafete mari de corp sau se foloseste tehnica ocluziva. Administrarea la copii, femei gravide necesita precautii speciale. Aplicarea Triderm pe leziuni cutanate cu lipsa de substante trebuie evitata. Triderm nu este indicat pentru uz oftalmic.

eficienta

44 voturi
efecte secundare

8 voturi
pret medicament

11 voturi

Citeste si

Arhiva
 • Ejacularea precoce Ejacularea precoce

  Ejacularea precoce (EP) este disfunctia sexuala cea mai intalnita in randul barbatilor adulti cu varsta sub 60 de ani si, totusi, este una dintre afectiunile cel mai adesea nediagnosticate si netratate corespunzator.citeste mai mult

 • Top 10 sfaturi pentru a va alege asigurarea internationala de sanatate potrivita Top 10 sfaturi pentru a va alege...

  In contextul unui sistem sanitar public extrem de deficitar, care nu acopera intotdeauna nevoile populatiei, asigurarile private de sanatate cu acoperire internationala devin o alegere din ce in ce mai frecventa pentru cei care isi doresc ingrijire medicala de calitate,...citeste mai mult

 • Salata de oua Salata de oua

  Aceasta reteta salata simpla de oua poate fi consumata in siguranta de persoanele cu afectiuni renale si se prepara foarte rapid.citeste mai mult

Comunitate

 • triderm

  La ce ajuta crema triderm ?? Este buna pentru cosuri???

 •  

  Cere sfatul medicului

  afla raspunsurile la problemele tale

  Afla acum