Clickmed
programare rapida la medic

Astazi s-au deschis lucrarile Congresului SRML 2011!

Actualizat la data de: 26 Mai 2011
Astazi s-au deschis lucrarile Congresului SRML 2011!

Astazi s-au deschis lucrarile Congresului National de Medicina de Laborator organizat de Societatea Romana de Medicina de Laborator in perioada 25-28 mai, la Sibiu, Hotel Continental Forum.

Ceremonia de deschidere a Congresului SRML 2011 a fost gazduita de Primaria Sibiu, de unde au transmis mesaje de Bun Venit catre participantii prezenti Doamna Fodor Astrid Cora - Viceprimar Sibiu, Dr. Camelia Grigore - Presedintele Congresului SRML 2011 si Conf.Dr. Manole Cojocaru - Presedintele Societatii Romane de Medicina de Laborator.

Premii de Excelenta la Congresul SRML 2011
In cadrul Deschiderii Oficiale au fost acordate Diplome de Excelenta pentru merite deosebite in dezvoltareaspecialitatii si implicarea in activitatea Societatii Romane de Medicina de Laborator domnilor Prof.Dr. Gheorghe Benga, Prof.Dr. Mircea Cucuianu si Dr. Corneliu Chiriloiu.

Editia din acest an a SRML reuneste si alte partu evenimente de prestigiu in domeniu: al 6-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator, al 5-lea Simpozion de Imunopatologie, al 3-lea Simpozion Danubian de Medicina de Laborator si Primul Simpozion de Monitorizare a Tratamentului Medical, alaturi de o expozitie medicala specializata.

Declaratii de presa:
Fodor Astrid Cora - Viceprimar al Sibiului
"Suntem onorati ca acest al 18-lea Congres al Societatii Romane de Medicina de Laborator se desfasoara tot la Sibiu, unde a fost organizata si editia din anul 2007. In calitate de oras gazda al manifestarilor, suntem siguri ca la sfarsitul celor trei zile de lucrari stiintifice, pe care le dorim incununate de succes, participantii vor pleca in suflet si cu amintiri deosebite din Sbiu."

Conf.Dr. Manole Cojocaru
Presedintele Societatii Romane de Medicina de Laborator (S.R.M.L.)
Presedintele Simpozionului de Imunopatologie
Presedintele Simpozionului Danubian de Medicina de Laborator
"Congresul medicinei de laborator este cea mai importanta manifestare a Societatii Romane de Medicina de Laborator, care reuneste an de an un numar mai mare de participanti.
Evenimentele stiintifice implica o larga participare nationala si internationala, cuprinzand contributii stiintifice originale, schimburi de idei si de experienta, discutii cu furnizorii de echipamente si reactivi de laborator prezenti in cadrul expozitiilor Clinilab si TEHNOmedica. Doresc sa urez succes lucrarilor Congresului si sa-mi impartasesc convingerea ca aceasta editie va reprezenta un reper pentru viitor."

Dr. Camelia Grigore
Presedintele Congresului SRML 2011
Presedintele Simpozionului de Monitorizare a Tratamentului si Toxicologie Clinica
"Noi suntem cei care facem legatura intre clinica si medicina fundamentala. Noi, cei din laborator, trebuie sa le stim pe toate, sa putem face un pas inainte in medicina pentru ca laboratorul ne permite, atat cu istoria lui cat si cu perspectiva sa moderna, sa ducem inainte medicina. La Sibiu facem ceva pentru viitorul medicinii."


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate