Clickmed
programare rapida la medic

De ce se constipa bebelusul meu?

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de Utilizator11699886595 cu 4 luni in urma

Bună ziua ! Am bebelusu de 4 luni și se constipa și nu știu dc ca mănâncă doar san nu i dau mâncare nimic,se poate constipa de la ce mănânc eu !!! Mulțumesc la revedere

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce se constipa bebelusul meu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Constipatia la sugari este destul de comuna si poate fi cauzata de diferiti factori. In cazul in care bebelusul dumneavoastra nu primeste alte alimente in afara de lapte matern si este constipat, este putin probabil sa fie cauzata de dieta dumneavoastra, intrucat compozitia laptelui matern este ajustata pentru a satisface nevoile nutritionale ale copilului.

Unele dintre motivele obisnuite pentru constipatie la bebelusi pot include deshidratarea (asigurati-va ca bebelusul are suficient lichid), schimbarea formulei de lapte sau introducerea altui tip de lapte, introducerea unui aliment solid in dieta bebelusului fara a fi pregatit sistemul digestiv sau o infectie.

Daca bebelusul dumneavoastra se constipa frecvent, va recomand sa consultati medicul pediatru pentru o evaluare mai detaliata si pentru a primi sfaturi specifice in privinta tratamentului sau a eventualelor modificari in regimul alimentar.

Va recomandam sa faceti o programare pentru bebelusul dumneavoastra la un medic pediatru: https://www.clickmed.ro/medic/pediatrie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Constipatia-si-diareea-copilului/cele-mai-bune-remedii-pentru-constipatia-bebelusilor_17895
sfatulmedicului.ro/Constipatia-si-diareea-copilului/esentialul-despre-constipatia-bebelusului-alaptat-la-san_18170
sfatulmedicului.ro/Constipatia-si-diareea-copilului/cele-mai-bune-remedii-non-invazive-pentru-constipatia-bebelusului_18093

Va dorim multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
M…. (acum o zi)

Buna ziua, cu aceeași problema ma confrunt si eu , alaptata exclusiv de la 2 luni a început sa se “constipa” făcea o data la săptămâna si atunci făcea mult , doctorii spunându-mi ca nu e posibil ca copilul sa fie constipat atata timp cat e alăptat …in cele din urma am început diversificarea care ne-a dat speranțe la mai bine , însă tot asa este acum este chiar mai rau deoarece plange cand vrea sa faca si face putin si foarte tare !

Ati gasit rezolvare la problema aceasta ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de M….
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de M….
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.